Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Stiri din filme

      Actorii Ben Affleck şi Anna De Armas au fost luaţi în vizor pentru a juca în thrillerul erotic Deep Water, care va fi regizat de Adrian Lyne, cineast nominalizat la Oscar pentru celebrul Fatal Attraction/ Atracţie fatală”.
      Îi spunem La mulți ani!, azi, actriţei americane Mary-Louise Parker!
      Următorul film regizat de Sean Penn, Flag Day, bazat pe o poveste adevărată și aflat momentan în stadiul de producție, îl primește la bord și pe James Russo.
      Robert De Niro și Leonardo DiCaprio vor fi colegi de platou din nou pentru următorul film al lui Martin Scorsese: Killers of The Flower Moon.
      În fiecare an, Película doreşte să celebreze cinematografia şi cultura ibero-americană, iar anul acesta, Brazilia este ţara în focus.
      Cinefilii se pot bucura vara aceasta de filme clasice de pe Paramount Channel proiectate în aer liber, pe terasa Fabrica Gastropub.
      Producţia Netflix "The Irishman", regizată de Martin Scorsese, cu Robert De Niro, Al Pacino şi Joe Pesci în distribuţie, are parte de primul teaser trailer.

      1 august 2019

      Autor: Alexandra Malachi
      Îi urăm un mare La mulți ani!, azi, actorului american Jason Momoa!
      Regizorii Avengers: Endgame au pus ochii pe Keanu Reeves pentru un viitor rol în Universul Cinematic Marvel.
      Înaintea premierei filmului “A fost odată la …Hollywood”, telespectatorii vor putea urmări o colecție de nouă filme clasice din librăria Columbia Pictures, realizate în perioada 1958- 1970, al căror curator a fost chiar regizorul.
      Un serial bazat pe populara franciză John Wick e în lucru și acum s-a confirmat că seria televizată va continuarea povestea ultimului film al francizei.

      31 iulie 2019

      Autor: Alexandra Malachi
      Îi spunem La mulți ani!, azi, actorului american Wesley Snipes!
      Regizorul filmului „The Conjuring 2” semnează pilotul unui serial inspirat de titlul care-a câștigat maximă popularitate în rândul fanilor genului horror și nu numai, după lansarea pe marile ecrane.

      31 iulie 2019

      Autor: Anca Maco
      Înainte de lansarea celui de-al patrulea sezon al popularului serial SF The Expanse, realizatorii au confirmat dezvoltarea acțiunii în sezonul 5.
      Producţia Netflix The Irishman, creată dei Martin Scorsese şi cu Robert De Niro, Al Pacino şi Joe Pesci în distribuţie, va deschide New York Film Festivalva deschide Festivalul de Film de la New York Film, pe 27 septembrie.
      Cineastul italian Luca Guadagnino mai vrea să facă un remake.
      The Lion King/ Regele Leu, varianta live action, s-a menţinut pe primul loc și în box office-ul românesc de weekend, nu doar în Statele Unite.

      30 iulie 2019

      Autor: Alexandra Malachi
      Îi spunem La mulţi ani!, azi, actriţei australiene Yvonne Strahovski!
      După ce Spider-Man: Far From Home a depăşit pragul de încasări de 1 miliard de dolari, Sony se concentrează acum pe continuarea unui alt film de succes: Venom.
      Cel de-al nouălea lungmetraj al regizorului Quentin Tarantino a avut cel mai bun debut din istorie pentru un film al cineastului american.
      Stirile 121-140
      2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
      din 5465 stiri