Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Stiri din filme

      28 noiembrie 2019

      Autor: Anca Maco
      Filmul regizat de Andrei Gruzsniczki, cu Dorian Boguță, Șerban Pavlu și Ioana Flora în distribuție, va avea vineri premiera în cinematografele din România, fiind distribuit de Bomb Film Production.
      Netflix vine cu un Cadou de Crăciun pentru toată lumea, fie că ești abonat sau nu. Astfel, filmul Klaus este gratuit pentru toată lumea, chiar și pentru cei care nu au un abonament pe Netflix.
      Durere și glorie, noul film al regizorului spaniol Pedro Almodóvar, ajunge din 18 octombrie pe marile ecrane din România, distribuit de Independența Film.
      Les Films de Cannes à Bucarest debutează cu un eveniment special din secţiunea România. 30 de ani mai târziu. În Bucureşti, proiecţiile vor avea loc de vineri, în toate cele şase săli partenere.
      8 dintre filmele distribuite de Independența Film și care vor intra în cinematografe în următoarele luni ajung la Les Films de Cannes á Bucarest.
      Publicul Les Films de Cannes à Bucarest poate vedea în cadrul secțiunii Avanpremierele Toamnei 8 pelicule românești recente, grație proiecțiilor organizate la Muzeul Țăranului Român.
      7 lungmetraje, 5 producții de scurtmetraj și 4 documentare vor primi sprijin din partea singurului proiect românesc și din regiune destinat formării profesionale!
      HBO Europe pregătește o nouă producție, „Bani negri (pentru zile albe)”, un serial scris și regizat de Daniel Sandu și produs de Mobra Films, cu Alexandru Papadopol și Cristian Bota în rolurile principale.
      Pe 18 și 19 octombrie 2019, faimosul cineast francez Claude Lelouch va fi invitatul de onoare al festivalului Les Films de Cannes à Bucarest.
      „Doctorul cel bun” (The Good Doctor), care a cucerit milioane de telespectatori din întreaga lume, a fost desemnată Best Drama TV Series în cadrul prestigiosului Festival de Televiziune de la Monte Carlo 2019.
      Science, Fiction & Technology Film Festival - noul eveniment cinematografic din Timișoara care, la prima ediție, va explora prin film diferite tematici din domeniile știință, ficțiune și tehnologie.
      Amuzante, fascinante și educative, filmele și atelierele din cea mai bogată selecție de până acum sunt gata să-i cucerească pe tinerii cinefili, la cea de-a 14-a ediție a Festivalului Internațional de Film de Animație Animest.
      Louis Garrel joacă alături de soția sa, celebrul model și actriță Laetitia Casta, și Lily Rose-Depp, fiica lui Johnny Depp și a Vanessei Paradis.
      Personajul principal este Ducu Dobrescu, un scriitor ce trece prin criza vârstei mijlocii și este în pană de creație.
      Olimpia Melinte este invitată la Madrid la premiera unuia dintre cele mai așteptate filme ale anului în Spania, „Sordo”/ „The (Silent) War” regizat de Alfonso Cortés-Cavanillas.
      Cunoscut pentru proiectele online de succes pe care le lansează din 2014 sub numele BRomania, Matei își face acum debutul ca regizor de film cu producția „5GANG TheMovie”, la care lucrează cu Selly, Pain, Gami, Dia și Exploit.
      Ajuns la ediția a zecea, festivalul Les Films de Cannes à Bucarest va prezenta și anul acesta publicului din România cele mai importante filme de autor ale anului, în premieră, între 18 și 27 octombrie.
      Bucharest International Dance Film Festival 2019 și-a desemnat câștigătorii duminică seară la finalul a cinci zile de competiție, proiecții speciale și masterclass-uri cu invitați de renume.
      ,Aici ați fi putut vedea Monștri. din 27 septembrie’’ este mesajul adresat publicului, prin intermediu afișelor amplasate pe frontispiciile cinematografelor Corso și Studio.
      A Season of Classic Films este o continuare a Anului European al Patrimoniului Cultural, care pune în valoare monumente de patrimoniu din întreaga Europă prin proiecții gratuite de filme prezentate în varianta restaurată.
      Stirile 61-80
      1 2 3 4 5 6 7 8 9
      din 5461 stiri