Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Stiri din filme

      HBO Europe pregătește o nouă producție, „Bani negri (pentru zile albe)”, un serial scris și regizat de Daniel Sandu și produs de Mobra Films, cu Alexandru Papadopol și Cristian Bota în rolurile principale.
      Pe 18 și 19 octombrie 2019, faimosul cineast francez Claude Lelouch va fi invitatul de onoare al festivalului Les Films de Cannes à Bucarest.
      „Doctorul cel bun” (The Good Doctor), care a cucerit milioane de telespectatori din întreaga lume, a fost desemnată Best Drama TV Series în cadrul prestigiosului Festival de Televiziune de la Monte Carlo 2019.
      Science, Fiction & Technology Film Festival - noul eveniment cinematografic din Timișoara care, la prima ediție, va explora prin film diferite tematici din domeniile știință, ficțiune și tehnologie.
      Amuzante, fascinante și educative, filmele și atelierele din cea mai bogată selecție de până acum sunt gata să-i cucerească pe tinerii cinefili, la cea de-a 14-a ediție a Festivalului Internațional de Film de Animație Animest.
      Louis Garrel joacă alături de soția sa, celebrul model și actriță Laetitia Casta, și Lily Rose-Depp, fiica lui Johnny Depp și a Vanessei Paradis.
      Personajul principal este Ducu Dobrescu, un scriitor ce trece prin criza vârstei mijlocii și este în pană de creație.
      Olimpia Melinte este invitată la Madrid la premiera unuia dintre cele mai așteptate filme ale anului în Spania, „Sordo”/ „The (Silent) War” regizat de Alfonso Cortés-Cavanillas.
      Cunoscut pentru proiectele online de succes pe care le lansează din 2014 sub numele BRomania, Matei își face acum debutul ca regizor de film cu producția „5GANG TheMovie”, la care lucrează cu Selly, Pain, Gami, Dia și Exploit.
      Ajuns la ediția a zecea, festivalul Les Films de Cannes à Bucarest va prezenta și anul acesta publicului din România cele mai importante filme de autor ale anului, în premieră, între 18 și 27 octombrie.
      Bucharest International Dance Film Festival 2019 și-a desemnat câștigătorii duminică seară la finalul a cinci zile de competiție, proiecții speciale și masterclass-uri cu invitați de renume.
      ,Aici ați fi putut vedea Monștri. din 27 septembrie’’ este mesajul adresat publicului, prin intermediu afișelor amplasate pe frontispiciile cinematografelor Corso și Studio.
      A Season of Classic Films este o continuare a Anului European al Patrimoniului Cultural, care pune în valoare monumente de patrimoniu din întreaga Europă prin proiecții gratuite de filme prezentate în varianta restaurată.
      Miercuri, 4 septembrie 2019, începe cea de-a cincea ediție a Bucharest International Dance Film Festival, găzduit de șase spații din Capitală.
      Filmul va fi proiectat pe 5 septembrie, în prezența regizorului Corneliu Porumboiu, la Scotiabank Theatre, unde va rula și pe 6 septembrie.
      Puterea pe care actul creației o manifestă în societate se coagulează astfel într-un mesaj simplu: #UnitedSheep, [email protected]!
      Laboratorul, găzduit de Teatrul Apollo 111, va consta într-o serie de conferințe, sesiuni de prezentare a proiectelor selectate (pitching sessions), întâlniri one-to-one între artiști, mentori și industrie.
      Bucharest International Dance Film Festival, unica manifestare cinematografică din România dedicată filmelor de dans, care va avea loc între 4 - 8 septembrie, prezintă filme și performance-uri în premieră la București
      Din cele peste 1500 de producţii înscrise competiția internațională, cea națională și cea dedicată musicalurilor au fost selectate 43 de scurtmetraje, din 18 țări de pe întreg mapamondul.

      15 august 2019

      Autor: Anca Maco
      Cele 6 episoade ale seriei pornesc de la distribuția filmului din 2018: Rachelle Vinberg, Nina Moran, Moonbear, Dede Lovelace și Ajani Russell.
      Stirile 41-60
      1 2 3 4 5 6 7 8
      din 5434 stiri