Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Stiri din filme

      Filmul tratează o problemă mai mult decât actuală în contextul pandemiei, despre ale cărei implicații nu se vorbește în buletinele de știri: ”gig economy” – contracte de muncă pe termen scurt, drepturi reduse, muncă flexibilă și intensivă.
      „Sorry We Missed You” este prima premieră Independența Film din această toamnă. Filmul prezentat în selecția festivalului de la Cannes rulează pe marile ecrane din România din 25 septembrie.
      Documentarul de debut al lui Radu Ciorniciuc, realizat de-a lungul a patru ani, urmărește marea aventură prin care a trecut familia Enache, de la o viață în completă armonie cu natura, la traiul plin de provocări din marea junglă urbană.
      Premiul pentru Cel mai bun film, oferit de Conceptual Lab by Theo Nissim, în valoare de 1.000 de euro, a fost acordat scurtmetrajului Navigation (CA, r. Marlene Millar, c. Sandy Silva).
      Ediţia a 4-a a festivalului American Independent Film Festival, desfăşurată între 14 și 20 septembrie 2020, va fi una dintre cele mai bogate în premiere absolute pe marele ecran în România.
      Selecția filmelor de dans din acest an își are mizele în noi modalități de a privi, cunoaște și (re)prezenta prezentul și viitorul, pe alocuri cu încredere, uneori cu scepticism, în mod necesar cu umor și ironie.
      Filmul a câștigat multe premii internaționale, printre care Critics’ Week Award la Festivalul de Film de la Locarno și a fost selectat în cursa pentru nominalizări la Premiile Academiei Europene de Film.
      Acasă, My Home, documentarul de debut al lui Radu Ciorniciuc și Colectiv, regizat de Alexander Nanau, pe lista EFA Documentary Selection.
      Juriul BIDFF 2020 va fi format din artistul Farid Fairuz (RO), producătorul Patrice Nezan (FR) și coregrafa Chrysanthi Badeka (GR).
      Dacă ești iubitor de filme, avem o veste bună pentru tine care cu siguranță o să-ți placă. De pe 18 august, până pe 13 septembrie, are loc pe Insula Artelor din Parcul Titan din București – Cinema în aer liber, cu intrare gratuită.
      Alex Rider a fost filmat în Marea Britanie și România, scenele de la Point Blanc fiind filmate integral în Munții Bucegi.
      Premiul Publicului pentru Cel mai bun scurtmetraj românesc, în valoare de 1.000 de Euro, oferit de DACIN-SARA, a fost acordat filmului ÎN NOAPTE, regizat de Ana Pasti.
      Lungmetrajul de debut „OM – CÂINE”, semnat de regizorul Ștefan Constantinescu, cu Bogdan Dumitrache și Ofelia Popii în rolurile principale, a intrat în producție săptămâna aceasta.
      Timp de 10 zile, spectatorii au urmărit pe marile ecrane 157 de filme din 49 de țări, prezentate până târziu în noapte în cadrul a 232 de proiecții, în 14 locații, în prezența realizatorilor invitați la această ediție.
      Având la bază apreciata piesă de teatru câștigătoare a premiului Molière, THE FATHER, scris și regizat de dramaturgul francez Florian Zeller, a atras atenția publicului și a presei de specialitate încă de la prima vizionare.
      Bucharest International Dance Film Festival (BIDFF), unica manifestare cinematografică din România dedicată filmelor de dans, se pregătește de o nouă ediție, care va avea loc în perioada 3 - 6 septembrie, la București.
      Filmul regizat de Adrian Pîrvu și Helena Maksyom va avea premiera mondială în această seară în cadrul Festivalului Internațional de Film Transilvania, în secțiunea „Zilele Filmului Românesc”.
      Lungmetrajul, produs de Vivo Film și Rai Cinema Italia în co-producție cu microFILM și Televiziunea Română în colaborare cu nomada.solo, va fi proiectat în cadrul secțiunii Focus Italia, pe 8 august.
      Un nou serial de acțiune în ultima lună de vară – Jurământul (The Oath). Primul sezon are premiera pe 3 august. Vor fi difuzate câte trei episoade în fiecare luni seară.
      LEMN vorbește despre corupție, politică și indiferența autorităților, dar și despre așa-zisele sisteme de control și felul în care aceste sisteme pot preveni situații în care interesele unor indivizi devin mai importante decât interesul comunității.
      Stirile 21-40
      1 2 3 4 5 6 7
      din 5466 stiri