Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Povestea jucăriilor 4 - 2019 (Toy Story 4)

      „The Lion King” s-a clasat pe primul loc în box office-ul nord-american de weekend, devenind al doilea cel mai bun debut al anului, după „Avengers: Endgame”.
      Filmul horror „Annabelle Comes Home” a debutat pe primul loc în box office-ul românesc de weekend, cu încasări de 915.000 de lei.
      În al doilea weekend de la premieră, „Spider-Man: Far from Home” s-a menţinut pe primul loc în box office-ul nord-american, cu încasări de 45,3 milioane de dolari.
      Spider-Man: Far From Home/ Omul-Păianjen: Departe de casă a fost de departe cel mai urmărit film din cinematografele românești la premiera din weekend.
      Cel de-al șaptelea film al francizei, Spider-Man: Far From Home a debutat marţea trecută pe marile ecrane americane şi a devenit al doilea film din punct de vedere al încasărilor generate de Ziua Independenţei.
      Men in Black International/ Bărbaţi în Negru Internaţional, cu Tessa Thompson, Chris Hemsworth şi Liam Neeson în distribuţie conduce în continuare box-office-ul românesc.
      Cel de-al patrulea film din franciza animată Toy Story a reușit să se mențină în fruntea box-office-ului nord american și în al doilea weekeend de la premieră.
      Animaţia "Toy Story 4" a ocupat poziţia fruntaşă în box office-ul nord-american, cu încasări de 118 milioane de dolari, fiind cel mai bun weekend de debut al francizei.
      Considerat cel mai modest actor de la Hollywood, Keanu Reeves a avut o reacție inedită când a aflat cât de popular este pe internet, ceea ce a determinat publicul să îl îndrăgească și mai mult.
      Trailerul filmului de acțiune “John Wick: Chapter 3 - Parabellum” a obținut, aseară, marele premiu Best in Show în cadrul galei anuale Golden Trailer Awards.

      22 noiembrie 2018

      Autor: Alexandra Malachi
      A patra peliculă din seria de succes “Toy Story” apare, în sfârșit, pe marile ecrane, la vară și, spre marea surprindere a tuturor celor din afara studiourilor Pixar, Keanu Reeves se pare că va juca un rol misterios în noua animație.
      Stirile 1-11
      1
      din 11