Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Fluierătorii/ La Gomera - 2019 (The Whistlers)

      Filme românești prezentate în cadrul marilor festivaluri internaționale, precum și scurtmetraje inedite, ajung la ANONIMUL, în perioada 5 - 11 august, la Sfântu Gheorghe, Delta Dunării.
      Les Films de Cannes à Bucarest, festivalul care aduce în România cele mai importante filme ale anului în prezența unor autori reputați, împlinește 10 ani. Festivalul va avea loc anul acesta între 18 și 27 octombrie.
      Cea de-a 72-a ediţie a Festivalului de Film de la Cannes a ajuns la final sâmbătă seară, când filmul Parasite, de Bong Joon-Ho, a fost recompensat cu prestigiosul trofeu Palme d’Or.
      Jurnaliştii din toată lumea au avut numai cuvinte de laudă la adresa celui mai recent film al lui Corneliu Porumboiu, după premiera de sâmbătă seară de la Cannes, unde a fost selectat în competiţie.
      Lungmetrajul „The Whistlers/ La Gomera”, de Corneliu Porumboiu, va avea premiera mondială la Festivalul de Film de la Cannes, sâmbătă, 18 mai.
      Lungmetraje realizate de cineaști precum Pedro Almodóvar, frații Dardenne, Ken Loach și Elia Suleiman, selectate în competiția oficială a Festivalului de Film de la Cannes, vor fi aduse în România de Independenţa Film.
      „La Gomera/ The Whistlers”, cel mai recent lungmetraj semnat de regizorul Corneliu Porumboiu, a fost inclus în competiția oficială a Festivalului de Film de la Cannes.
      Stirile 1-7
      1
      din 7