Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Furios și iute: Hobbs & Shaw - 2019 (Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw)

      Filmul de acțiune Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw/ Furios şi iute: Hobbs & Shaw a rămas pe primul loc în box office-ul românesc și în al doilea weekend de la premieră.
      Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw, cu Dwayne Johnson, Jason Statham şi Idris Elba, domină în continuare box office-ul nord-american de weekend.
      Un cascador a fost grav rănit la cap şi se află în comă indusă, după ce a căzut în gol în timp ce filma o scenă de acţiune pentru producţia “Fast & Furious 9”.
      Vin Diesel a anunţat, ieri, pe Instagram, că Charlize Theron şi Helen Mirren vor fi protagonistele următorului film ‘Fast & Furious’.
      Unul dintre cele mai așteptate filme ale anului, “Fast & Furious: Hobbs & Shaw”, se lansează în cinematografe pe 2 august, în format 3D. Iată cel mai nou trailer.
      Dwayne Johnson și Jason Statham își împart replici acide și își elimină adversarii într-un sincron perfect pe muzică în cel mai nou trailer “Fast & Furious: Hobbs & Shaw”.
      Primul trailer “Fast & Furious: Hobbs & Shaw” tocmai s-a lansat pe internet. Cu Dwayne Johnson și Jason Statham în rolurile principale, filmul va avea premiera în cinematografe în data de 2 august 2019.
      Stirile 1-7
      1
      din 7