Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Corneliu Porumboiu

      "A fost sau n-a fost" fault? Asa este descries pe scurt conceptul sub care se promoveaza editia din anul acesta a Festivalului International de Film Transilvania.
      Când se lasă seara peste Bucureşti sau Metabolism este titlul celui mai recent film al regizorului Corneliu Porumboiu (Poliţist, Adjectiv, A fost sau n-a fost), care va avea premiera pe 20 septembrie.

      9 iunie 2014

      Autor: Oana Mosor
      Filmul spaniol „Stockholm”, în regia lui Rodrigo Sorogoyen, a câștigat Trofeul Transilvania, sâmbătă seară, la Teatrul Național Cluj, la gala de închidere a celei de-a 13-a ediții a Festivalului Internațional de Film Transilvania (TIFF).
      Nu doar că numeroase producţii româneşti sunt selectate în competiție, dar există un român în juriu: regizorul Călin Peter Netzer.

      11 martie 2018

      Autor: Alexandra Coravu
      Este vorba despre „Gomera”, ale cărui filmări au început deja.

      17 mai 2018

      Autor: Alexandra Coravu
      S-a stins din viață, ieri seară, la vârsta de 84 de ani.
      „Inimi cicatrizate”, de Radu Jude, şi „Fotbal infinit”, de Corneliu Porumboiu, au fost incluse pe lista celor mai bune filme ale anului 2018 întocmită de criticul american Richard Brody pentru The New Yorker.
      „La Gomera/ The Whistlers”, cel mai recent lungmetraj semnat de regizorul Corneliu Porumboiu, a fost inclus în competiția oficială a Festivalului de Film de la Cannes.
      Lungmetrajul „The Whistlers/ La Gomera”, de Corneliu Porumboiu, va avea premiera mondială la Festivalul de Film de la Cannes, sâmbătă, 18 mai.
      Jurnaliştii din toată lumea au avut numai cuvinte de laudă la adresa celui mai recent film al lui Corneliu Porumboiu, după premiera de sâmbătă seară de la Cannes, unde a fost selectat în competiţie.
      Filme românești prezentate în cadrul marilor festivaluri internaționale, precum și scurtmetraje inedite, ajung la ANONIMUL, în perioada 5 - 11 august, la Sfântu Gheorghe, Delta Dunării.
      Stirile 1-13
      1
      din 13