Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Vlad Ivanov

      26 septembrie 2012

      Autor: Bogdan Tirlea
      Actorul Vlad Ivanov se alătură campaniei de promovare a filmului “Tom Sawyer”. Este vorba despre cea mai recentă și cea mai spectaculoasă ecranizare a romanului “Aventurile lui Tom Sawyer” de Mark Twain.
      Cel mai recent film al regizorului Călin Peter Netzer, “Poziția copilului”, a fost selecționat în Competiția oficială a celui mai important eveniment cinematografic al începutului de an – Festivalul Internațional de Film de la Berlin.
      Crulic - drumul spre dincolo este cel mai premiat film de animaţie românesc, unul din lungmetrajele cu cele mai multe distincţii obţinute la festivalurile internaţionale de film.

      11 martie 2018

      Autor: Alexandra Coravu
      Este vorba despre „Gomera”, ale cărui filmări au început deja.
      Filmul maghiar „Sunset/Napszállta”, în care joacă și românul Vlad Ivanov, este propunerea Ungariei pentru o nominalizare la premiile Oscar de anul viitor.
      În 2015, László Nemes lua pe sus lumea cinematografului cu primul său film, "Son of Saul" - Grand Prix la Cannes, iar apoi premiul Oscar pentru cel mai bun film străin al anului.
      Duminică seara a avut loc gala de închidere a ediției bucureștene a festivalului. Regizorul Cristian Mungiu a anunțat pe scenă premiile ediției cu numărul 9 a festivalului Les Films de Cannes à Bucarest.
      Academia Română va decerna joi premiile pentru cele mai bune lucrări şi prezenţe culturale şi ştiinţifice româneşti din anul 2016.
      Jurnaliştii din toată lumea au avut numai cuvinte de laudă la adresa celui mai recent film al lui Corneliu Porumboiu, după premiera de sâmbătă seară de la Cannes, unde a fost selectat în competiţie.
      Câștigător al Premiului Oscar pentru Cel mai bun film străin, László Nemes vine în România pentru a prezenta publicului cel mai recent film, "Apusul/ Sunset".
      Les Films de Cannes à Bucarest, festivalul care aduce în România cele mai importante filme ale anului în prezența unor autori reputați, împlinește 10 ani. Festivalul va avea loc anul acesta între 18 și 27 octombrie.
      Stirile 1-12
      1
      din 12