Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Arnold Schwarzenegger

      Actorul Arnold Schwarzenegger a respins cererea prin care soţia lui, Maria Shriver, solicita plata unei pensii alimentare după pronunţarea divorţului, potrivit unor documente oficiale făcute publice, joi.
      Actorul Arnold Schwarzenegger a primit două amenzi în valoare de 200 de euro pentru că a fumat trabuc în zone destinate pasagerilor nefumători amenajate în două aeroporturi austriece, cu ocazia unei vizite

      19 octombrie 2011

      Autor: Delia Traistaru
      Arnold Schwarzenegger şi-a reluat cariera de actor, odată cu începerea filmărilor pentru thrillerul "The Last Stand", în care fostul guvernator al statului California joacă alături de Forest Whitaker şi de Johnny Knoxville.
      Actorul Arnold Schwarzenegger şi soţia lui Maria Shriver, care s-au despărţit în luna mai, au petrecut Crăciunul împreună, alături de cei patru copii ai lor, alimentând astfel zvonurile despre o posibilă împăcare a cuplului.
      Într-un interviu recent care a apărut pe site-ul ComingSoon.net, actorul Arnold Schwarzenegger a declarat că i-ar plăcea să joace într-o continuare a comediei de succes "Twins", regizată de Ivan Reitman, în 1988.

      8 mai 2012

      Autor: Oana Mosor
      Jason Statham a mărturisit că ar fi interesat să joace într-o comedie romantică.
      Actorul Collin Farrell, interpretează în film rolul unui muncitor în constucţii care descoperă că este spion, după o experienţă chinuitoare cu compania Rekall.
      Jason Statham a discutat recent despre experienţa sa cu privire la „The Expendables 2”.
      Liam Hemsworth a declarat că a fost onorat să lucreze cu distribuţia de excepţie a filmului „Expendables 2”.
      Kun Lieu a murit, iar un alt cascador a fost rănit în timpul filmării unei scene din “Expendables 2”, din cauza unei explozii planificate care nu a ieşit cum ar fi trebuit.
      Jean-Claude Van Damme a declarat că îşi dorea demult să lucreze cu partenerii săi din „Expendables 2”: Arnold Schwarzenegger, Sylvester Stallone şi Bruce Willis.

      19 august 2012

      Autor: Oana Mosor
      Continuând promovarea noului său film, „Expendables 2”, Jason Statham a fost invitat vineri (17 august) la „The Tonight Show with Jay Leno”.
      Filmul "Eroi de sacrificiu 2" (Expendables 2) a spulberat audienţele din S.U.A., deoarece îi aduce împreună pe cei mai cunoscuţi eroi ai filmelor de acţiune ai tuturor timpurilor.
      Terry Crews a declarat că a fost foarte încântat de colaborarea cu Chuck Norris pentru „The Expendables 2”.
      Uitaţi de filmele de acţiune, aceşti tipi sunt cu adevărat comedianţi! Actorii din continuarea seriei “Eroi de sacrificiu 2” (The Expendables 2) s-au reunit la Comic-Con şi ne-au oferit un show pe cinste.

      29 august 2012

      Autor: Oana Mosor
      La şase săptămâni după ce fiul său, Sage (36 de ani) a murit pe neaşteptate, actorul şi-a pierdut acum singura soră.
      Producţia “Eroi de sacrificiu 2” (The Expendables 2) va încerca să-şi păstreze poziţia de lider în box-office-ul american pentru al doilea weekend consecutiv
      Mult aşteptata continuare a mega-producţiei semnate de Sylvester Stallone, “Eroi de sacrificiu 2” (The Expendables 2), ce adună în premieră absolută cei mai mari eroi ai filmelor de acţiune.

      27 septembrie 2012

      Autor: Elinne Bîrnea
      Arnold Schwarzenegger pe coperta numărului de noiembrie al revistei Empire!

      26 octombrie 2012

      Autor: Elinne Bîrnea
      Regizorul David Ayer prezintă prima imagine cu Arnold Schwarzenegger din “Ten”.
      Stirile 1-20
      1 2 3
      din 54