Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Emma Stone

      Dupa ce au lucrat impreuna in Crazy, Stupid, Love/ A naibii dragoste, Emma Stone si Ryan Gosling se afla din nou pe platourile de filmare in Los Angeles, California, pentru realizarea blockbusterului “Gangster Squad”

      21 septembrie 2011

      Autor: Oksana Radu
      Cu o distributie de exceptie si un scenariu original, comedia A naibii dragoste a avut succesul scontat la publicul din Romania devenind liderul clasamentului filmelor prezente in cinematografele romanesti in saptamana 12 – 18 septembrie.

      4 octombrie 2011

      Autor: Oana Mosor
      Emma Stone a participat la o sesiune foto pentru filmul “The Help” ieri dimineata, in Madrid, aratandu-si astfel stima fata de fanii spanioli.

      7 octombrie 2011

      Autor: Oana Mosor
      Zilele trecute a avut loc lansarea britanica a filmului ”The Help”, la Cinematograful Curzon Mayfair din Londra. De la eveniment nu putea lipsi actrita americana Emma Stone.

      21 noiembrie 2011

      Autor: Oana Mosor
      Emma Stone si Andrew Garfield este unul dintre cele mai indragite cupluri tinere de la Hollywood. Ieri dupa-amiaza, cei doi au fost surprinsi de paparazzi plimbandu-se prin New York, comportamentul lor fiind specific tinerilor indragostiti.

      20 aprilie 2012

      Autor: Oana Mosor
      Formând un cuplu atât în viaţa reală, cât şi pe micul ecran, Emma Stone şi Andrew Garfield au făcut o călătorie în Cancun, Mexic, unde şi-au promovat noul film „The Amazing Spider-Man”.
      Îndrăgostiţi atât pe micul ecran cât şi în viaţa reală, Emma Stone şi Andrew Garfield au fost prezenţi sâmbătă la sesiunea foto a noului lor film „The Amazing Spider Man”.
      Emma Stone a mărturisit că a fost influenţată de starleta din „Hunger Games”, Jennifer Lawrence în luarea hotărârii de a interpreta personajul Gwen Stacy în „The Amazing Spider-Man”.
      Andrew Garfield a povestit într-un interviu recent, cum s-a îndrăgostit de colega sa din „Amazing Spider-Man”, Emma Stone.
      Starurile din „The Amazing Spider-Man”, au participat joi seară la premiera filmului, eveniment ce a avut loc la Westwood’s Regency Village Theatre din Los Angeles.
      Saptămâna aceasta reîncep filmările pentru "Gangster Squad" în Chinatown, după decizia celor de la Warner Bros luată luna trecută de a modifica o scenă cheie din film.
      Data de lansare a filmului Gangster Squad a fost decalată din septembrie 2012, până în ianuarie 2013.

      5 octombrie 2012

      Autor: Elinne Bîrnea
      Producătorii de la DreamWorks au lansat primul trailer pentru animaţia “The Croods”.
      Conform zicalei ”Nimic nu e prea mult”, studiourile Warner Bros. au mai publicat în mediul online şapte afişe noi cu protagoniştii din „Elita gangsterilor” (The Gangster Squad).

      21 noiembrie 2012

      Autor: Elinne Bîrnea
      „Movie 43” este o comedie bizară şi haotică, ale cărei ingrediente principale sunt: baschetul, poveştile de dragoste, magia şi o super distribuţie.
      Naomi Watts a fost nominalizată la Globurile de Aur la categoria “Best Performance By An Actress in a Motion Picture - Drama.” A 70-a editie a Globurilor de aur care se va desfasura in 13 Ianuarie la de la Los Angeles.
      Ryan Gosling a declarat că Emma Stone este foarte amuzantă. Cei doi s-au cunoscut în timpul filmărilor pentru „Crazy, Stupid, Love” şi în prezent, joacă împreună în drama „Gangster Squad”.

      26 februarie 2013

      Autor: Oana Mosor
      A fost lansată o primă imagine cu noul costum al îndrăgitului super erou, pe care îl va îmbrăca Andrew Garfield în „The Amazing Spider-Man 2”.
      Unul dintre platourile de filmare - „Times Square”, unde se va filma The Amazing Spider-Man 2, este aproape finalizat. Acesta a fost construit lângă Grumman Studios, Bethpage, New York.
      Stirile 1-20
      1 2
      din 39