Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Andy Serkis

      Peter Jackson a declarat că nu se aşteaptă ca filmul „The Hobbit: Un Unexpected Journey”, să obţină prea multe nominalizări la Oscar.
      După cum a declarat recent Peter Jackson, o continuare a filmului regizat de Steven Spielberg, „The Adventures of Tintin” se află în curs de dezvoltare.
      ,,Hobbitul – O călătorie neaşteptată” va rula pe marile ecrane din întreaga ţară începând de vineri, 14 decembrie. Cu trei zile înainte de lansare, aproape toate biletele pentru spectacolele din primul weekend sunt rezervate.
      Producătorii filmului „Star Wars: Episode VII”, au mai adăugat încă o actriţă celebră în distribuţia filmului. Este vorba de Lupita Nyong’o, câştigătoarea premiului Oscar pentru rolul din „12 Years A Slave”.

      1 iulie 2014

      Autor: Oana Mosor
      Luna iulie aduce pe marile ecrane câteva comedii romantice, dar şi două blockbustere aşteptate de milioane de fani. Iată care sunt premierele din această lună în cinematografele din România.

      11 iulie 2014

      Autor: Oana Mosor
      Deşi vremea nu prea ţine cu noi în acest weekend, asta nu înseamnă că trebuie să stăm în casă! Avem patru posibilităţi de petrecere a timpului liber.
      Blockbuster-ul „Dawn of the Planet of the Apes”, a avut un debut spectaculos în cinematografele din SUA, cu încasări de 73 de milioane de dolari.
      Gary Oldman, Andy Serkis, Jason Clarke ş­i Keri Russell joacă în acest nou capitol al seriei Planeta Maimuţelor.
      Regizorul neozeelandez care a făcut istorie cu trilogiile Stăpânul Inelelor şi Hobbitul, a primit o stea pe celebrul bulevard din Hollywood, Walk of Fame.

      22 noiembrie 2017

      Autor: Alexandra Coravu
      Andy Serkis li se alătură actorilor Seth Rogen și Charlize Theron în comedia "Flarsky".

      29 noiembrie 2017

      Autor: Alexandra Coravu
      Se anunță nume noi pentru comedia "Flarsky". Este vorba despre Alexander Skarsgard și Randall Park.

      20 decembrie 2017

      Autor: Alexandra Coravu
      Pelicula lui Andy Serkis, adaptată după "Cartea Junglei", se va numi altfel decât se anunțase inițial.

      23 decembrie 2017

      Autor: Alexandra Coravu
      2018 e tot mai aproape, așa că și specialiștii sunt cu gândul la filmele de anul viitor. Iată care sunt cele mai așteptate filme din 2018, potrivit IMDB.

      3 ianuarie 2018

      Autor: Alexandra Coravu
      Cine vrea să vadă "Black Panther" la cinema, trebuie să se așeze confortabil pe scaun. Filmul va dura destul de mult, depășind durata peliculei "Thor: Ragnarok".

      31 mai 2018

      Autor: Anca Rusu
      O nouă ecranizare a "Cărţii Junglei" va fi lansată în cinematografe în octombrie 2018. Până atunci, ne putem bucura de primul trailer oficial "Mowgli".
      Warner Brothers a vândut drepturile de difuzare ale filmului “Mowgli” către platforma Netflix, care va difuza producția la începutul anului 2019.
      Regizorul Andy Serkis a confirmat pe contul său de Twitter că se va ocupa de sequelul celebrului film cu Tom Hardy în rolul principal.
      Stirile 1-17
      1
      din 17