Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Katherine Heigl

      Actrita Katherine Heigl si starul muzicii rock, Jon Bon Jovi joaca impreuna in filmul ”New Year’s Eve”. Cei doi interpreteaza rolul unor fosti-iubiti care se reintalnesc si descopera ca sentimentele dintre ei nu au disparut.

      25 octombrie 2011

      Autor: Oana Mosor
      Intrerupandu-si pentru scurt timp programul aglomerat, Katherine Heigl s-a bucurat de weekend alaturi de familia sa, iesind la plimbare prin Los Angeles.

      22 noiembrie 2011

      Autor: Oana Mosor
      Katherine Heigl a fost surprinsa de paparazzi luni (21 noiembrie), in timp ce iesea dintr-un butic din Beverly Hills impreuna cu parintii sai.
      Dupa ce in urma cu cateva luni, cucerea publicul din Romania, printr-un concert de zile mari, din 9 decembrie, Jon Bon Jovi se intoarce, de aceasta data pe toate marile ecrane din tara, unde va putea fi admirat in

      5 decembrie 2011

      Autor: Oana Mosor
      Katherine Heigl a fost surprinsa de paparazzi zilele trecute, in timp ce se plimba prin cartierul “Studio City” din Los Angeles.
      Avand in vedere ca este unul dintre cele mai asteptate filme ale anului, nu este de mirare faptul ca o multime de staruri de la Hollywood au ales sa fie prezente aseara, la premiera peliculei “New Year’s Eve”.
      Katherine Heigl este noua vedeta a revistei “Cosmopolitan” din Marea Britanie, in luna decembrie.
      Se pare ca actrita Katherine Heigl a inceput saptamana in forta. Si-a reluat turneul de promovare al noului sau film "One for the Money", cu o vizita la Berlin, in Germania ieri, 6 februarie.
      Este ceva ce ne atrage la fiecare nou născut, iar micuţa Adalaide Marie Hope Kelley nu face excepţie.
      Frumoasa actriţă din The Big Wedding, a obţinut un rol în filmul de acţiune Survivor, în care va juca alături de Clive Owen.
      Nu este un secret că în spatele fiecărei nunţi se ascund şi multe poveşti haioase. Probabil că mulţi dintre voi aţi fost martorii unor momente caraghioase (uneori penibile) petrecute cu astfel de ocazii.
      Animaţia „The Nut Job: Goana după alune” îi regăseşte pe celebrii actori Katherine Heigl, Liam Neeson, Brendan Fraser şi Will Arnett în rolurile unor năstruşnice animăluţe înnebunite după alune.
      „Unforgettable“ (Obsesia trecutului) este comparat cu „Fata din tren“ (deși nici pe departe la fel de deformat și ridicol), în modul în care obsesia și nebunia duc la întămplări groaznice.
      Katherine, este cea mai tânără dintre toți copii. Mai are trei frați: Meg, Jason și Holt.

      13 ianuarie 2018

      Autor: Alexandra Coravu
      Poliția a deschis o anchetă pe numele lui Steven Seagal. El este acuzat de hărțuire sexuală.
      Actriţa Katherine Heigl, cunoscută din Grey’s Anatomy, The Ugly Truth şi Suits, va juca în serialul Netflix Firefly Lane, adaptare după romanul omonim scris de Kristin Hannah.
      Stirile 1-17
      1
      din 17