Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Michael Keaton

      Tim Burton a oferit recent mai multe detalii despre o posibilă continuare a comediei Beetlejuice (1988).

      22 octombrie 2013

      Autor: Oana Mosor
      De prin 2011 şi-au manifestat cei de la Warner Bros. interesul de a realiza un sequel al comediei lui Tim Burton, Bettlejuice (1988). Acum, este oficial! Regizorul a anunţat că se va întoarce în ţara morţior.

      21 noiembrie 2013

      Autor: Oana Mosor
      După ce regizorul Tim Burton şi actorul Michael Keaton au declarat că se pregătesc pentru Beetlejuice 2, acum a venit rândul Winonei Ryder să mărturisească că îşi va relua rolul Lydiei Deeds în mult aşteptatul sequel.
      În aproximativ o lună, fanii jocului video Need for Speed, se vor putea bucura de adaptarea cinematografică a regizorului Scott Waugh.
      Cea de-a 71-a ediţie a Festivalului de Film de la Veneţia, s-a deschis cu premiera producţiei „The Birdman”, din distribuţia căreia fac parte Emma Stone, Naomi Watts, Edward Norton, Zach Galifianakis şi Michael Keaton.

      26 septembrie 2014

      Autor: Oana Mosor
      După o primire călduroasă la festivalurile de film de la Veneţia şi Telluride, Birdman va ajunge şi la New York pe 12 octombrie.
      Aseară, a avut loc ediţia cea de-a 72-a ediţie a Globurilor de Aur. Evenimentul a avut loc la Beverly Hills Hotel şi a fost prezentat din nou de Tina Fey şi Amy Poehler.
      Filmul Birdman, un titlu cu 4 Oscaruri, care îi are în distribuţie pe Michael Keaton, Emma Stone, Edward Norton, Naomi Watts, Zach Gali­anakis va fi disponibil începând cu 27 mai pe DVD şi Blu-ray.
      Lionsgate şi CBS Films au anunţat că Michael Keaton, nominalizat la Oscar pentru rolurile din „Birdman” şi „Spotlight”, va face parte din distribuţia filmului „American Assassin”.
      Michael Keaton intră în pantofii lui Adrian Toomes, unul din primii băieți răi care au luptat în cărțile de benzi desenate.

      6 iulie 2017

      Autor: Maria Tudoran
      Mai este puțin pana la lansarea anticipată a lui Spider-Man: Homecoming și internetul are deja bârfe despre prima aventură solo ce apare pe peretele Marvel Cinematic Universe.

      6 iulie 2017

      Autor: Maria Tudoran
      Cum v-am obișnuit ca în fiecare weekend, vă prezentăm și de data aceasta premierele ce au loc. În acest weekend călduros vă răcorim cu filmele mult așteptate de voi.

      15 septembrie 2017

      Autor: Alexandra Coravu
      Așa cum te-am obișnuit, vineri îți prezentăm cele mai proaspete filme din cinema, tocmai bune de văzut la start de weekend.

      21 februarie 2019

      Autor: Alexandra Malachi
      Cu Birdman, regizorul mexican Alejandro Gonzalez Inarritu a câștigat Oscarul pentru cel mai bun film al anului la cea de-a 87-a ediție a premiilor Academiei Americane de Film din 2015.

      24 iunie 2019

      Autor: Alexandra Malachi
      Poate cel mai cunoscut supererou de benzi desenate, Batman devine şi primul supererou care primeşte o stea pe faimosul bulevard de la Hollywood.
      Stirile 1-16
      1
      din 16