Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Sigourney Weaver

      14 mai 2012

      Autor: Oana Mosor
      Ştiaţi că înainte să joace rolul principal în „Immortals”, Henry Cavill a fost numit de revista Empire, „cel mai ghinionist om de la Hollywood”?
      Henry Cavill a declarat că a fost o mare onoare pentru el să lucreze cu starurile de la Hollywood, Sigourney Weaver şi Bruce Willis, în „The Cold Light of Day”.
      S-a lansat primul trailer pentru Exodus: Gods and Kings, un film spectaculos, care prezintă o poveste captivantă despre unul dintre cele mai importante personaje biblice.
      Deşi nume mari de la Hollywood, precum Milla Jovovich sau Linda Hamilton se aflau pe lista preferinţelor pentru versiunea feminină a lui The Expendables, Sylvester Stallone a ales-o pe actriţa Sigourney Weaver.
      Studiourile Sony Pictures au lansat trailerul filmului Chappie, care va fi lansat în cinematografele din România pe 6 martie.
      Neill Blomkamp revine la invitația pe care ne-a făcut-o în filmele sale anterioare, District 9 şi Elysium, aceea de a ne reimagina lumea în care trăim.
      Completaţi-vă colecţia cu un film captivant al apreciatului regizor Ridley Scott - Exodus: Zei şi regi - disponibil de azi în toate magazinele de specialitate în format Steelbook, Blu-ray Combo (3D+2D), Bluy-ray 2D şi DVD!

      25 septembrie 2017

      Autor: Alexandra Coravu
      Avem motiv de sărbătoare: încep filmările pentru Avatar 2!

      4 octombrie 2017

      Autor: Alexandra Coravu
      Actriţa Kate Winslet şi regizorul James Cameron lucrează din nou împreună, după 20 de ani.
      Primele patru filme din franciza Alien, cu Sigourney Weaver, vor fi difuzate de postul Paramount sâmbătă şi duminică.
      Stirile 1-11
      1
      din 11