Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Sylvester Stallone

      Jason Statham a declarat recent că îi datorează mult regizorului Guy Richie, acesta fiind cel care l-a ajutat să devină celebru.

      8 mai 2012

      Autor: Oana Mosor
      Jason Statham a mărturisit că ar fi interesat să joace într-o comedie romantică.
      Jason Staham va juca într-un film, care a fost plănuit de Sylvester Stallone.
      Potrivit The Wrap, cei doi actori au confirmat că se află în negocieri pentru comedia „Grudge Match”, produsă de compania Warner Bros.
      Jason Statham a discutat recent despre experienţa sa cu privire la „The Expendables 2”.
      Liam Hemsworth a declarat că a fost onorat să lucreze cu distribuţia de excepţie a filmului „Expendables 2”.
      Kun Lieu a murit, iar un alt cascador a fost rănit în timpul filmării unei scene din “Expendables 2”, din cauza unei explozii planificate care nu a ieşit cum ar fi trebuit.

      19 august 2012

      Autor: Oana Mosor
      Continuând promovarea noului său film, „Expendables 2”, Jason Statham a fost invitat vineri (17 august) la „The Tonight Show with Jay Leno”.
      Filmul "Eroi de sacrificiu 2" (Expendables 2) a spulberat audienţele din S.U.A., deoarece îi aduce împreună pe cei mai cunoscuţi eroi ai filmelor de acţiune ai tuturor timpurilor.
      Jason Statham este în topul preferinţelor când vine vorba de eroii filmelor de acţiune!
      Uitaţi de filmele de acţiune, aceşti tipi sunt cu adevărat comedianţi! Actorii din continuarea seriei “Eroi de sacrificiu 2” (The Expendables 2) s-au reunit la Comic-Con şi ne-au oferit un show pe cinste.

      29 august 2012

      Autor: Oana Mosor
      La şase săptămâni după ce fiul său, Sage (36 de ani) a murit pe neaşteptate, actorul şi-a pierdut acum singura soră.
      Producţia “Eroi de sacrificiu 2” (The Expendables 2) va încerca să-şi păstreze poziţia de lider în box-office-ul american pentru al doilea weekend consecutiv
      Mult aşteptata continuare a mega-producţiei semnate de Sylvester Stallone, “Eroi de sacrificiu 2” (The Expendables 2), ce adună în premieră absolută cei mai mari eroi ai filmelor de acţiune.

      21 septembrie 2012

      Autor: Elinne Bîrnea
      Cariera lui Sylvester Stallone se află într-o perioadă de revitalizare. Actor, regizor şi producător de film, cunoscut pentru rolurile din seriile "Rocky Balboa", "Rambo" şi “Eroi de sacrificiu”, Sly captează din nou atenţia publicului.
      Avem noutăţi legate de Jason Statham care va face echipă cu actriţa Kate Bosworth („Superman revine / Superman Returns”), Winona Ryder şi James Franco în pelicula lui Gary Fleder „Homefront”, după un scenariu de Sylvester Stallone.
      A trecut deja o lună de la lansarea primului trailer oficial al filmului “Bullet to the Head”, scris şi regizat de Walter Hill.
      Sylvester Stallone a primit recent un rol în „Reach Me”, o dramă scrisă şi regizată de unul dintre protagoniştii binecunoscuţi ai filmului „Cobra”, John Herzfeld.
      Jucătorul de basket de la echipa New Orleans Hornets, Robin Lopez a publicat această primă fotografie cu Sylvester Stallone şi Robert De Niro, de pe platourile de filmare ale peliculei Grudge Match.
      Stirile 1-20
      1 2 3
      din 51