Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Ben Affleck

      Potrivit The Hollywood Reporter, Timberlake face parte deja din distribuţia filmului, în timp ce Affleck se află încă în negocieri.
      Warner Bros. Pictures a lansat miercuri (12 septembrie), trei reclame TV noi pentru filmul „Argo”, regizat de Ben Affleck.

      18 septembrie 2012

      Autor: Elinne Bîrnea
      În timpul sezonului final al serialului Breaking Bad, producătorii au dezvăluit un afiş al filmului Argo. Verdictul?
      Regizorul şi actorul Ben Affleck a dezvăluit presei peste 30 de imagini noi (vezi poze aici) de la filmările lui „Argo”.

      8 octombrie 2012

      Autor: Elinne Bîrnea
      Protagonistul filmului 'Argo' a lovit o maşină într-o parcare din Santa Monica, California.
      Bryan Cranston l-a lăudat pe regizorul peliculei „Argo”, Ben Affleck pentru spiritul de echipă şi profesionalismul de care a dat dovadă în timpul filmărilor.
      Durul Liam Neeson se menţine ferm pe poziţie, ocupând pentru a doua oară consecutiv primul loc în Box Office-ul nord-american, învingând producţiile lansate recent, precum: “Argo”, “Sinister”, “Here Comes the Boom” şi “'Seven Psychopaths”.
      Stewart îşi va încheia angajamentele pentru „The Twilight Saga”, cu o ultimă apariţie în „The Twilight Saga: Breaking Dawn – Part 2”, ce va fi lansat pe 15 noiembrie.
      Ce vedem de azi în cinematografe? FilmSi te invită să afli tot ce trebuie despre lansările cinematografice din o9 noiembrie. Vă aşteptăm în cinematografe! Vizionare plăcută!
      Actriţa din „Twilight”, Kristen Stewart a confirmat în mod oficial faptul că a primit un rol în noua comedie produsă de Warner Bros, „Focus”.
      Ben Affleck este un actor destul de căutat la ora actuală. Cel de-al treilea film regizat de el, „Argo”, va obţine, cu siguranţă, o mulţime de nominalizări la premiile din industria cinematografică.
      Jennifer Lopez l-a felicitat pe fostul iubit, Ben Affleck pentru premiul câştigat la Golden Globe, cu filmul „Argo”.

      25 februarie 2013

      Autor: Oana Mosor
      Cea mai frumoasă noapte a anului la Hollywood s-a încheiat. Cea de-a 85-a editie a Oscarurilor şi-a găsit câştigătorii.
      Se pare că rolurile au început să se inverseze în casa celebrului actor.

      13 aprilie 2013

      Autor: Oana Mosor
      Ben Affleck a declarat, în glumă, că este gelos din cauza faptului că cel mai bun prieten al său, Matt Damon, s-a sărutat cu Michael Douglas în Behind the Candelabra.
      Câteva postere cu personajele din thriller-ul Runner Runner, au fost făcute publice ieri, 5 iulie. Regizat de Brad Furman, filmul îl are în distribuţia sa şi pe Anthony Mackie.
      Studiourile 20th Century Fox au lansat primul trailer pentru Gone Girl.
      Regizorul Zack Snyder a postat aseară pe contul său de Twitter, imaginea pe care o aşteptau milioane de fani, Ben Affleck în rolul lui Batman din filmul „Batman Vs. Superman”.

      26 mai 2014

      Autor: Oana Mosor
      După câteva luni de speculaţii, studiourile Warner Bros. au anunţat cum se va numi sequel-ul filmului Man of Steel. Pregătiţi-vă pentru Batman V Superman: Dawn of Justice!
      Stirile 1-20
      1 2 3 4
      din 64