Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Veste bună pentru iubitorii de filme – cinema în aer liber cu intrare gratuită!

      19 august 2020, Autor: Daniela Bojinca
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

      Lumea se reinventează de la o zi la alta. Și, cel mai important atunci când apare câte o problemă este să găsim soluții potrivite pentru a o rezolva.

       

      Cinematografele s-au închis de luni de zile, pentru binele nostru. Însă ne bucurăm când se găsesc soluții proactive pentru probleme, precum cinematografele de tip drive-in, în aer liber, sau cinematografele în aer liber în secțiuni de grupuri bine delimitate unele de altele.

       

      Astfel, din seria veștilor bune din această perioadă, mai venim și noi cu una. Iar dacă ești iubitor de filme, așa cum suntem și noi, cu siguranță o să-ți placă și o să bucure cinefilul din tine. Vestea bună este că de pe 18 august, până pe 13 septembrie, are loc pe Insula Artelor din Parcul Titan din București evenimentul – Cinema în aer liber, cu intrare gratuită. 

       

      Noi ne-am bucurat tare mult la aflarea acestei vești și sperăm să te bucuri și tu. Ne-am uitat deja peste lista cu filmele ce vor rula în această perioadă la cinema în aer liber pe Insula Artelor din Parcul Titan din București și am dat peste o mulțime de filme care mai de care mai interesante precum Amelie, Mizerabilii, Copilul problemă, 10 zile fără mama, Trădătorul, Durere și glorie și multe altele.

       

      Programul complet, cu filmele care rulează între 18 august și 13 septembrie, câte unul în fiecare seară începând cu ora 21:00, îl poți vedea aici. Iar dacă ratezi vreo proiecție, uită-te atent pe program căci unele dintre filme sunt reluate la finalul desfășurării evenimentului cinema în aer liber. 

       

      Sunt filme tare interesante, știm, dar nu trebuie să îți faci griji că nu prinzi loc, căci capacitatea este de 200 de persoane, cu toate normele de igienă (au dezinfectant la intrare) și de distanțare socială respectate. Intrarea se face cu cel puțin o oră înainte de începere și maxim până la ora 20:45, făcându-se o triere prin luarea temperaturii și este obligatorie purtarea măștii de protecție (chirurgicală sau non-chirurgicală). Pe Insula Artelor există acum marcaje care delimitează grupurile de persoane din cadrul evenimentului și o impunere a distanței între celelalte persoane de cel puțin 1.5 m. Regulamentul integral poți citi aici.

       

      Sperăm că te-a bucurat și pe tine această veste la fel de mult cât ne-a bucurat și pe noi și te așteptăm la film, la cinema, în aer liber. Nu uita că intrarea este gratuită!

       

       

      Comenteaza Subiectul
      ULTIMELE COMENTARII
      • Liliana 21 august 2020, 05:38

       Ce ma bucur !!!Ideea e excepțională . Am vizionat filme in aer liber acum ceva ani , și mi a părut rău ca în anul următor nu s a repetat . În fine . Felicitări !

      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor
      • Liliana 21 august 2020, 05:38

       Ce ma bucur !!!Ideea e excepțională . Am vizionat filme in aer liber acum ceva ani , și mi a părut rău ca în anul următor nu s a repetat . În fine . Felicitări !