Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Tilda Swinton revine pe marile ecrane în "Trebuie să vorbim despre Kevin"

      21 martie 2012, Autor: Oksana Radu
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

      Transilvania Film a anunţat, azi, premiera în cinematografe a filmului Trebuie să vorbim despre Kevin | We need to talk about Kevin în regia lui Lynne Ramsay cu Tilda Swinton într-un rol impresionant – o femeie care îşi lasă aşteptările şi cariera la o parte pentru a aduce pe lume un copil care începe să ridice probleme încă din primii ani de viaţă. 

       

      La numai 15 ani Kevin (Ezra Miller) face ceva de-a dreptul iraţional şi de neiertat pentru întreaga comunitate în care trăieşte. Mama sa, Eva, luptă cu propriile-i sentimente de vinovăţie şi durere. Şi-a iubit vreodată fiul? Cât de mult din ce a facut Kevin este vina ei? Filmul are la bază cartea cu acelaşi nume semnată de Lionel Shriver. Bestseller internaţional, We need to talk about Kevin a fost publicată şi în România de Editura Vellant. 


      John C. Reilly (Franklin) declara: "Povestea analizează ideea despre familiile în care toți se înțeleg. Că o să fii automat pe aceeași lungime cu copiii tăi. Oamenii se vor recunoaște în acest film. Nu sunt oameni nechibzuiți, fac tot ce le stă în putință. E complicat să crești copii și, în ciuda celor mai bune intenții, se pot întâmpla lucruri teribile. Filmul începe în prezent, cu Eva privind în urmă la istoria familiei și la ce s-a întâmplat. Este felul în care își amintește lucrurile și nu neaparat cum s-a întâmplat, de aceea există o realitate intensificată când privește în urmă."

       

      Trebuie să vorbim despre Kevin a avut avanpremiera saptamana aceasta în cadrul Festivalului Internaţional de Film Bucureşti (B-EST). 

       

      Vezi aici unde rulează

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor