Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      S-a lansat primul trailer “Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw”!

      5 februarie 2019, Autor: Anca Rusu
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

      Primul trailerFast & Furious: Hobbs & Shaw” tocmai s-a lansat pe internet. Acest capitol separat al francizei “Furios și iute” îi are ca protagoniști pe Dwayne Johnson și Jason Statham și se lansează în cinematografele din România simultan cu premiera internațională, pe 2 august 2019.

       

      După opt filme care au acumulat aproape 5 miliarde de dolari, franciza “Fast & Furious” prezintă acum primul său capitol separat, “Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw, în care Dwayne Johnson și Jason Statham devin protagoniști, reluându-și rolurile lui Luke Hobbs și Deckard Shaw.

       

      Vezi aici trailer:

       

      Încă de când Hobbs (Dwayne Johnson), om loial legii și membru de elită al Serviciului de Securitate Diplomatic al Statelor Unite (DSS), și Shaw (Jason Statham), un fost soldat britanic, membru al forțelor de elită operative, s-au înfruntat pentru prima dată față în față în “Fast & Furious 7, în 2015, cei doi și-au împărțit replici acide, dar și lovituri fizice nemiloase în încercarea de a se elimina reciproc.

       

      Dar, când anarhistul cu puteri nemaivăzute obținute prin bioinginerie, Brixton (Idris Elba), obține controlul asupra unei amenințări biologice și înfrânge o fostă agentă MI6 genială și neînfricată, care e sora lui Shaw, cei doi inamici declarați vor face echipă pentru a-l elimina pe singurul individ care poate fi mai periculos decât ei doi la un loc.

       

      Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw” se lansează în cinematografele din România simultan cu premiera internațională, pe 2 august 2019. Filmul este distribuit de RoImage.

      afis

       

      Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw” este regizat de David Leitch (Deadpool 2), după un scenariu scris de scenaristul a cinci dintre capitolele anterioare, Chris Morgan, iar filmul e produs de Morgan, Johnson, Statham și Hiram Garcia. Producători executivi sunt Dany Garcia, Kelly McCormick, Steven Chasman, Ethan Smith și Ainsley Davies

       

      LUKE HOBBS (DWAYNE JOHNSON)

      dwayne


      Luke Hobbs e un agent de elită al Serviciului de Securitate Diplomatic al Statelor Unite (DSS). Deși este un om care respectă legea, și are un cod moral strict, el va face orice e nevoie pentru a salva lumea. Cunoscut ca fiind cel mai bun urmăritor de pe planetă, Hobbs a intrat în franciza Furios și Iute în al cincilea capitol – Furios și Iute în viteza a 5-a, cu misiunea de a-I deferi justiției pe rebelii Dom Toretto (Vin Diesel) și Brian O’ Conner (Paul Walker). Hobbs este un tip care e motivat numai de dorința de a face ceea ce e corect. Banii sau puterea nu îl interesează, și e pus în mișcare de credința că indivizii răi sunt toxici pentru mersul drept al societății, iar el e antidotul. De-a lungul seriei noastre, Hobbs s-a apropiat de Dom și de familia lui, și între cei doi a luat naștere o strânsă prietenie. Dar această legătură a fost spulberată când Dom a trădat încrederea lui Hobbs în Furios și iute 8, în timpul unei operațiuni sub acoperire desfășurată la Berlin. Atunci Hobbs s-a trezit abandonat de guvern, arestat și în spatele gratiilor într-o închisoare de maximă securitate, dimpreună cu cel care fusese tocmit să îl ucidă, Deckard Shaw (Jason Statham). Fiind acum un tată devotat fiicei sale, Hobbs poate nu mai e așa de strict cu respectarea regulilor, dar a rămas la fel de hotărât să prindă ticăloșii. Iar el îi prinde întotdeauna.

       

      DECKARD SHAW (JASON STATHAM)

      statham


      Deckard Shaw este un fost soldat britanic, membru al forțelor de elită operative, care a intrat în franciză la finalul capitolului Furios și iute 6, și s-a întors în forță în Furios și iute 7, decis să se răzbune. Shaw îi învinuia de moartea fratelui său mai tânăr, sinistrul mercenar Owen (Luke Evans) pe Dom toretto (Vin Diesel), și pe echipa lui, așa că în al șaptelea capitol îi vânează feroce ca să îi elimine. După ce îl ucide pe Han (Sung Kang) la Tokyo, Shaw aruncă în aer casa familiei lui Dom din Los Angeles, și încearcă să-l asasineze pe Hobbs (Dwayne Johnson). Shaw este un adversar letal care operează după propriul său cod moral corupt, dar care ajunge, într-un final, să-și admire ținta. După ce Hobbs îl pune după gratii pe Shaw, acesta își va petrece timpul într-o închisoare secretă, unde doar cei mai răi dintre cei răi sunt ținuți. Dar, odată cu sosirea lui Hobbs acolo, în Furios și iute 8, sentința lui Shaw devine mai plăcută, căci are, în sfârșit, un adversar pe măsura lui cu care să-și omoare timpul.

       

      DESPRE RELAȚIA DINTRE HOBBS & SHAW

      dwayne si statham


      Hobbs este un om fidel legii. Shaw este un rebel căruia nu-I pasă de lege. Shaw a încercat să-l asasineze pe Hobbs. Hobbs l-a trimis pe Shaw la închisoare. Hobbs este american. Shaw este britanic. În aparență, cei doi sunt complet opuși, și nu au absolut nimic în comun. Dar amândoi acționează după un cod moral strict, și, chiar dacă asta înseamnă că sunt în tabere diferite, cei doi se respectă unul pe celălalt, deși nu ar recunoaște-o nici în ruptul capului.

       

      Și niciunul dintre ei nu se dă în lături de la confruntare fizică sau verbală. Încă de când Shaw a încercat să-l ucidă pe Hobbs în Furios și iute 7, cei doi au avut schimburi acide de replici, dar și de lovituri fizice nemiloase. Disputele lor verbale, și în închisoare, și în libertate, au escaladat, până la urmă, într-o bătaie generalizată pe coridoarele închisorii în Furios și iute 8. Poate nu se plac reciproc prea tare, sigur nu au încredere unul în celălalt, dar, în Furios și iute: Hobbs & Shaw, acești doi adversari declarați nu vor avea altceva de ales decât să devină parteneri pentru a elimina un inamic cu puteri nemaivăzute, obținute prin inginerie biotehnologică, care ar putea schimba omenirea pentru totdeauna. Deci, nici vorbă de vreo presiune!

       

      Sursa: RoImage

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor