Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Prima ediție a Science, Fiction & Technology Film Festival -Timișoara, 27 - 29 septembrie

      16 septembrie 2019, Autor: Anca Maco
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

      Science, Fiction & Technology Film Festival prilejuiește timișorenilor ocazia de a fi la curent cu cele mai captivante filme de cinema reunite sub aceste categorii și de a participa la evenimente, dezbateri și activități interactive legate de tehnologie și cinema, în cadrul Flight Festival Timișoara.


      Aflat la prima ediție, Flight Festival se va desfășura în perioada 27-29 septembrie, la Aerodrom Cioca și propune un weekend de muzică, tehnologie, artă. Organizatorii pun la dispoziție publicului trei zone de explorare: Technology ZONE, Art ZONE și Fun ZONE. În cea dedicată tehnologiei, participanții vor explora realitatea vizuală, realitatea augmentată și alte instalații. La Art Zone vor avea loc proiecțiile de film și dezbaterile din cadrul Science, Fiction & Technology Film Festival, iar Fun zone este dedicată activităților și atelierelor.

       

      Line-up-ul primei ediții este compus din: ATB, Brooks, Dirty Nano, Vama, Grasu XXL, The Motans, Guess Who, Spike, Manuel Riva, Paul Damixie și mulți alții.

       

      Science, Fiction & Technology Film Festival, organizat de Asociația Cinemascop, Science, Fiction & Technology Film Festival, este noul eveniment cinematografic din Timișoara și împrejurimi, care, la prima ediție, va explora prin film diferite tematici din domeniile știință, ficțiune și tehnologie.

       

       

       

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor