Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Partea a doua a sezonului 5 „Fear the Walking Dead” debutează pe 12 august

      8 august 2019, Autor: Anca Maco
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

      O cronică a începutului apocalipsei zombie, Fear the Walking Dead e un serial care documentează momentul în care lumea se schimbă rapid din cauze necunoscute, înainte ca oamenii să își poată da seama ce se întâmplă. Sezonul 5B, alcătuit din 8 episoade, va fi difuzat în fiecare zi de luni, de la ora 22:00, pe AMC

       

      Sezonul 5 al serialului difuzat de AMC bifează cea de-a doua legătură dintre Fear the Walking Dead și serialul The Walking Dead, odată cu apariţia lui Dwight (Austin Amelio), fost locotenent al „Salvatorilor”, exilat de către grupul lui Rick Grimes.
      Dwight o caută pe soţia sa, Sherry, care a fugit de „Salvatori”. În episodul 12 al acestui sezon, angajamentul lui Dwight de a deveni un om mai bun este pus la încercare.  

      Primul crossover dintre cele două seriale a fost, în sezonul 4, personajul lui Lennie James, Morgan, un bărbat cu care-și respectă cu stricțețe codul moral, încercând să învingă astfel instabilitatea psihică. Morgan a fost un membru de nădejde al grupării lui Rick Grimes, liderul supraviețuitorilor din The Walking Dead.

       

      Sezonul 5 urmăreşte povestea grupului condus de Morgan Jones (Lennie James) şi de Alicia Clark (Alycia Debnam-Carey), cei care caută supravieţuitori ai apocalipsei zombie, încercând să-i ajute pe alţii pentru a compensa greşelile din trecut. Misiunea lor este testată atunci când grupul se trezește într-un teritoriu neexplorat, ce îi forțează pe toți să-și înfrunte nu doar trecutul, ci și temerile. Doar prin înfruntarea acestor temeri vor descoperi un nou mod de viață, care îi schimbă pentru totdeauna. Noi misiuni de salvare aproape sinucigașe, pericole la tot pasul, căutarea de provizii cu pierderea de oameni - acestea sunt ingredientele celei de-a doua părți a sezonului 5. 

      „În sezonul 5 al Fear the Walking Dead, supraviețuitorii descoperă că drumul spre iad e pavat cu intenții bune, în episoade ce marchează identitatea unică a serialului, adăugând noi elemente de legătură cu universul The Walking Dead”, e concluzia agregatorului de opinii despre filme Rottentomatoes.com.

       

      Episoadele 9 - 16 ale celui de-al cincilea sezon al serialului horror Fear the Walking Dead vor fi difuzate în premieră la AMC din 12 august. Astfel, sezonul 5B va fi difuzat în fiecare zi de luni, de la ora 22:00. Prima parte a acestui sezon a debutat la AMC pe 3 iunie.

       

       

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor