Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Maraton „Doctorul cel bun” la AXN de Ziua Internațională de Conștientizare a Autismului

      23 martie 2020, Autor: Anca Maco
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

      De Ziua Internațională de Conștientizare a Autismului (2 aprilie), AXN difuzează un maraton Doctorul cel bun”, serialul care spune povestea doctorului Shaun Murphy, un tânăr autist care a visat de mic să devină medic și care este noul rezident al secției de chirurgie a unui spital de top - St. Bonaventure.
      Serialul care a câștigat deja milioane de fani în întreaga lume poate fi urmărit în fiecare joi la ora 22.00.

      „Cred că unul dintre cele mai interesante lucruri despre Shaun este că ajungem să vedem bucuriile pe care le experimentează în viaţă, ajungem să descoperim simţul său al umorului. De multe ori, când este descris autismul, totul se concentrează pe strădaniile şi dificultăţile cu care se confruntă aceste persoane, ignorând faptul că au o serie întreagă de emoţii, o implicare emoţională cu restul lumii şi, desigur, aceasta este o viziune foarte specifică a modului în care ei experimentează lumea. Nu este în niciun fel unidimensională.” spune Freddie Highmore, actorul care joacă rolul lui Shaun Murphy.

       

      ***

       

      În luna aprilie, Angus "Mac" MacGyver și John Nolan, cel mai în vârstă cadet, revin la AXN, odată cu premiera noilor sezoane din „MacGyver” și „Recrutul” (The Rookie).  

       

      MacGyver premiera sezonului 4, din 7 aprilie, marțea, de la ora 21:00; cu Lucas Till, Tristin Mays, Justin Hires

       

      În debutul sezonului 4, Angus "Mac" MacGyver este recrutat de John Acosta, General în cadrul Departamentului Apărării pentru a fura un proiect militar top secret dintr-un laborator. Misiunea are ca scop identificarea breșelor de securitate, însă atunci când echipa Phoenix descoperă că Acosta plănuiește un atac cu ajutorul aceste arme, Mac trebuie să îl oprească până nu e prea târziu. Henry Ian Cusick (Lost, Scandal) se alătură distribuției începând cu noul sezon, care a avut premiera în Statele Unite ale Americii pe 14 Februarie.

       

       

       

      Recrutul/ The Rookie premiera sezonului 2, din 7 aprilie, marțea, de la ora 22:00; cu Nathan Fillion, Eric Winter, Afton Williamson

      Experiența de viața se pare că i-a prins bine recrutului John Nolan. Astfel, a reușit să treacă cu bine peste primele luni de antrenament și să se apropie de visul de a deveni polițist în cadrul LAPD. Acțiunea sezonul doi continuă la scurt timp după atacul terorist asupra orașului, din finalul primului sezon. Viața unuia dintre recruți este în pericol, Nolan nu mai are parteneră iar rezultatele unui examen important aduc surprize neașteptate atât pentru recruți, cât și pentru superiori.  

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor