Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Lungmetrajul "Transformers 3" a depăşit pragul încasărilor de 1 miliard de dolari

      4 august 2011, Autor: Oksana Radu
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

      Lungmetrajul "Transformers 3" a depăşit pragul încasărilor de 1 miliard de dolari. Lungmetrajul "Transformers 3/ Transformers: Dark of the Moon", al treilea film din franciza "Transformers", a depăşit pragul încasărilor de 1 miliard de dolari, devenind al 10-lea film din istorie care a reuşit această performanţă, informează hollywoodreporter.com.

       

      "Transformers 3", regizat de Michael Bay, este cel de-al treilea film din 2011 care a depăşit pragul încasărilor de 1 miliard de dolari. Totodată, această peliculă este primul film din franciza "Transformers" care a reuşit această performanţă.


      Până marţi, încasările obţinute de acest film pe plan internaţional, în afara Americii de Nord, erau de 663 de milioane de dolari, iar până luni, încasările obţinute în cinematografele nord-americane erau de 338,8 milioane de dolari.


      Filmul "Transformers 3" este cel de-al 10-lea film din istoria cinematografiei care trece de pragul încasărilor de 1 miliard de dolari, această performanţă fiind impulsionată probabil şi de faptul că pelicula a fost prima din franciza "Transformers" care a fost realizată şi difuzată în 3D.

       

      În 2011, alte două filme, realizate tot în 3D, au reuşit această performanţă: "Piraţii din Caraibe: Pe ape şi mai tulburi", lansat de studiourile Disney, şi "Harry Potter şi Talismanele Morţii: Partea 2", lansat de Warner Bros. Primele trei poziţii în topul filmelor cu cele mai mari încasări din toate timpurile sunt ocupate de lungmetrajele "Avatar" (2,7 miliarde de dolari), "Titanic" (1,8 miliarde de dolari) şi "Stăpânul inelelor: Întoarcerea regelui" (1,11 miliarde de dolari).

       

       

      Sursa: mediafax.ro

      Comenteaza Subiectul
      ULTIMELE COMENTARII
      • razvanu 26 septembrie 2011, 10:38

       la cat de marfa este filmul nici nu avea cum sa nu ajunga la aceasta performanta :X ,este un film plin de actiune,foarte misto. Il recomand tuturor...

      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor
      • razvanu 26 septembrie 2011, 10:38

       la cat de marfa este filmul nici nu avea cum sa nu ajunga la aceasta performanta :X ,este un film plin de actiune,foarte misto. Il recomand tuturor...