Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Luna noiembrie aduce zeci de filme noi în cinema!

      1 noiembrie 2017, Autor: Alexandra Coravu
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

      Lună de lună, FilmSi îți prezintă filmele care intră în cinematografele de la noi. Iată-le pe cele care au premiera în noiembrie:

       

      The Son of Bigfoot / Bigfoot Junior (GEN: ANIMAȚIE, COMEDIE)

       

      Surpriză: Bigfoot a avut un fiu: Adam, care află abia în adolescență cine este tatăl său. Odată ce își descoperă originile, el pleacă în căutarea lui Bigfoot. Doar că regăsirea dintre tată și fiu nu e lipsită de probleme. Compania HairCo vrea să îi captureze pe cei doi, pentru a deveni faimoasă.

       

      Aventura lui Bigfoot Junior ajunge în cinematografe pe 3 noiembrie.

       

      Iată trailer-ul (pentru mai multe detalii, te poți abona la canalul nostru de Youtube-FilmSi Channel)


       

      Beyond Skyline / Dincolo de Orizont (GEN: ACȚIUNE, AVENTURĂ, HORROR)


      Tot din 3 noiembrie poți vedea la cinema Beyond Skyline, continuarea peliculei Skyline, ce a fost lansată în 2010. Filmul prezintă lupta dintre omenire și extratereștrii, în mijlocul căreia este prins fiul detectivului Mark.

       

      Trent este răpit de extratereștrii, iar tatăl său va face orice pentru a-l aduce înapoi.

       

      Iată trailer-ul (pentru mai multe detalii, te poți abona la canalul nostru de Youtube-FilmSi Channel)


       

      Suburbicon / Suburbicon (GEN: CRIMĂ, DRAMĂ)


      Filmul este regizat de George Clooney și îl are ca protagonist pe Matt Damon. El este Gardner Logde, soț și tată, care, aparent, trăiește într-un oraș liniștit: Suburbicon. Asta, până când soția sa moare. Nefericitul eveniment scoate la iveală părțile întunecate ale orașului, cărora Gardner Logde trebuie să le facă față.

       

      Pelicula va avea premiera pe 3 noiembrie.

       

      Iată trailer-ul (pentru mai multe detalii, te poți abona la canalul nostru de Youtube-FilmSi Channel)


       

      Happy Death Day / Zi de naștere mortală (GEN: HORROR, THRILLER)


      Cum ar fi să mori de ziua ta și să retrăiești acea zi, de nenumărate ori? Este întrebarea de la care pornește pelicula Happy Death Day, a cărei protagonistă este o tânără, prinsă într-un cerc vicios al morții. Ea este ucisă, dar are șansa de a reveni la viață. Pentru asta, trebuie să descopere cine a omorât-o și de ce, înainte de a fi prea târziu. Așa se face că va retrăi ziua în care a fost ucisă, de mai multe ori.

       

       

      Un profil pour deux / Mr. Stein goes online (GEN: COMEDIE, ROMANCE)


      Cine spune că, la 75 de ani, nu îți poți reface viața? Ba chiar cu ajutorul mediului online?

      Domnul Stein este un văduv în vârstă, care se simte destul de singur după ce și-a pierdut soția. Ca să-i mai îndulcească suferința, fiica sa îi aduce un calculator, în speranța că îi va stârni curiozitatea.

      Așa se și întâmplă. Domnul Stein descoperă un site de întâlniri, unde o cunoaște pe Flora. Doar că atunci când trebuie să se vadă față în față, bătrânul îl trimite în locul său pe Alex, iubitul nepoatei sale, a cărui fotografie a folosit-o pe profilul online.

       

      Ce se întâmplă mai departe, afli din 3 noiembrie, la cinema.

       

       

      Leatherface / Leatherface: Ucigașul fără chip (GEN: HORROR, THRILLER)


      Dacă ești familiarizat cu seria cinematografică Masacrul din Texas ("The Texas Chainsaw Massacre"), atunci o să vrei să vezi Leatherface: Ucigașul fără chip. Filmul prezintă adolescența personajului, arătând ce l-a făcut pe tânărul Jackson (Sam Strike) să devină ucigaşul fără chip.

       

      Unul dintre evenimentele importante este momentul evadării dintr-un spital de psihiatrie. Pentru asta, tânărul Jackson și prietenii săi au răpit o asistentă medicală. Iar în căutarea lor a pornit un poliţist texan.

       

      Cum continuă povestea, afli din 10 noiembrie, la cinema.

       

      Iată trailer-ul (pentru mai multe detalii, te poți abona la canalul nostru de Youtube-FilmSi Channel)

       

      Gnome Alone / Gnome Alone (GEN: ANIMAȚIE)


      Să revenim la animații și la voie bună! Gnome Alone o are în centrul poveștii pe Chloe, o fetiță care se mută într-o casă nouă, împreună cu familia ei. Dar nu într-o casă oarecare, ci una care este păzită de gnomi de grădină, împotriva unor creaturi din altă dimenisune. Chloe devine partenera lor în luptă, pentru a-și apăra noul cămin. Animația vine chiar de la producătorul Shrek și este regizată de Peter Lepeniotis, cel care s-a ocupat și de animația The Nut Job.

       

      Gnome Alone e de văzut la cinema din 10 noiembrie.

       

       

      Daddy's Home 2 / Tata în război cu...tata 2 (GEN: COMEDIE)


      Vă amintiți de Brad Whitaker (Will Ferrell) și Dusty Mayron (Mark Wahlberg)? Cele două personaje revin pe marile ecrane, în Daddy's Home 2, care continuă povestea peliculei lansate în 2015. Chiar dacă, inițial, cei doi tați s-au urât, în cele din urmă, filmul a avut un final fericit, în care Brad și Dusty au devenit prieteni.

       

      Acum, ei fac echipă și încearcă să le ofere copiilor lor un Crăciun perfect. Doar că planurile le sunt date peste cap de o vizită neașteptată. Tații lor, Kurt Mayron (Mel Gibson) și Domnul Whitaker (John Lithgow), își fac apariția și transformă totul într-un haos, care scoate la iveală vechea rivalitate dintre Brad și Dusty.

       

      Oare și acest film va avea un final fericit? Mergi să vezi, din 10 noiembrie, la cinema.

       

       

      Animal Crackers / Animal Crackers (GEN: ANIMAȚIE, AVENTURĂ, COMEDIE)


      Tot din 10 noiembrie, dacă vrei să îți pui imaginația la încercare și să te mai și distrezi, Animal Crackers s-ar putea să fie alegerea potrivită pentru tine. Închipuie-ți că ai avea o cutie magică de biscuiți cu animale, care te-ar transforma și pe tine într-un animăluț simpatic. Cum ar fi? Poți să vezi în Animal Crackers, unde o familie va folosi această cutie magică de biscuiți, pentru a împiedica preluarea unui circ de către un unchi diabolic.

       


       

      L'amant double / Amant dublu (GEN: DRAMĂ, ROMANCE, THRILLER)


      Cum ar fi să te îndrăgostești de cineva, doar ca să descoperi că nu îl cunoști cu adevărat? Asta i se întâmplă lui Chloe, o tânără sensibilă, care ajunge să îl iubească pe psihoterapeutul ei. Cei doi încep o relație și se mută împreună, ocazie cu care ea descoperă că el ține ascunsă o parte din identitatea sa.

       

      Ce consecințe va avea asta asupra relației, poți vedea din 10 noiembrie, la cinema.

       

       

      1945 / 1945 (GEN: DRAMĂ)


      Ungaria anului 1945. În sfârșit e liniște, dar nu pentru mult timp. Totul se dă peste cap când într-un sat maghiar ajung doi evrei, cu un pachet misterios. Se-ntâmplă în timp ce sătenii se pregătesc de nunta fiului notarului, umbrită de apariția logodnicului anterior al miresei, fost prizonier de război.

       

      O poveste despre secrete, iubire și trădare, care ajunge în cinematografe tot din 10 noiembrie.

       

       

      Reparer les Vivants / Heal the Living (GEN: DRAMĂ)


      Viața ți se poate schimba într-o secundă, iar ghinionul tău poate fi norocul altuia. Este una dintre concluziile la care vei ajunge, dacă vei vedea filmul Reparer les Vivants.

       

      Un singur eveniment unește mai mulți oameni, care până atunci nu se cunoșteau. Un tânăr ghinionst, o femeie bolnavă de inimă și o echipă de medici sunt aduși împreună de un accident dramatic. Există, însă - și partea plină a paharului, pe care te invităm să o descoperi din 10 noiembrie, la cinema.

       

      Iată trailer-ul (pentru mai multe detalii, te poți abona la canalul nostru de Youtube-FilmSi Channel)


       

      Justice League / Liga Dreptății (GEN: ACȚIUNE, AVENTURĂ, FANTASY)


      Din 17 noiembrie, poți vedea la cinema filmul Justice League, cu o distribuție de excepție, din care fac parte Ben Affleck și Gal Gadot.

       

      Batman şi Wonder Woman formează o echipă de supereroi, pentru a face față unui inamic foarte periculos, ce amenință omenirea. Liga Dreptății, căreia i se alătură Aquaman, Cyborg şi The Flash, trebuie să restabilească pacea, în condițiile în care un atac asupra omenirii este iminent.

       

      Iată trailer-ul (pentru mai multe detalii, te poți abona la canalul nostru de Youtube-FilmSi Channel)

       

      Hawaii / Hawaii (GEN: DRAMĂ)


      Luna noiembrie aduce în cinema și un film românesc: Hawaii, cu Dragoș Bucur, Andi Vasluianu și Rodica Lazăr.

      Pelicula, regizată de Jesús del Cerro, este o poveste despre cum să ajungi la o moștenire de 3 milioane de dolari, într-o perioadă în care banii te puteau costa libertatea.

       

      Filmul îmbină acțiunea cu povești de dragoste și poate fi văzută pe marile ecrane din 17 noiembrie.

       

       

      Rodin / Rodin (GEN: DRAMĂ, ROMANCE)


      Tot din 17 noiembrie poți vedea la cinema filmul despre viața sculptorului francez Auguste Rodin. Pelicula urmărește inclusiv relația lui Rodin cu Camille Claudel, marcată de gelozie, atât în plan personal, cât și profesional.

       

      Filmul a fost  selectat în competiția Palme d'Or a Festivalului de la Cannes, anul acesta.

       

      Iată trailer-ul (pentru mai multe detalii, te poți abona la canalul nostru de Youtube-FilmSi Channel)


       

      A Bad Mom's Christmas / Mame bune și nebune 2 (GEN: COMEDIE)


      Mila Kunis, Kristen Bell și Kathryn Hahn revin pe marile ecrane, în rolurile celor trei prietene ce își continuă aventura începută în Bad Moms.

       

      Dacă în primul film a fost vorba despre relația lor, ca mame, cu cei mici, iar cele trei și-au propus să nu mai fie mame perfecte, a doua peliculă se concentrează asupra relațiilor pe care Amy, Kiki și Carla le au cu mamele lor. Și când ies mai bine la iveală toate detaliile unei astfel de relații, dacă nu de Crăciun? Așa se face că cele trei prietene se revoltă, acum, împotriva sărbătorii, mai ales că primesc vizita mamelor lor, ceea ce nu le încântă deloc.

       

      A Bad Mom's Christmas are premiera pe 24 noiembrie.

       

      Iată trailer-ul (pentru mai multe detalii, te poți abona la canalul nostru de Youtube-FilmSi Channel)

       

      Murder on the Orient Express / Crima din Orient Express (GEN: CRIMĂ, DRAMĂ, MISTER)


      Tot din 24 noiembrie vezi la cinema o nouă adaptare a cărții Crima din Orient Express, scrisă de Agatha Christie. Filmul are o distribuție de excepție, din care fac parte Johnny Depp, Michelle Pfeiffer, Penélope Cruz și Daisy Ridley.

       

      Povestea o știți deja: în timpul unei călătorii cu cel mai faimos tren din lume, Orient Express, unul dintre pasageri este ucis. Întrebarea e: cine este criminalul? Cunoscutul detectiv Hercule Poirot (Kenneth Branagh) se străduiește să găsească răspunsul la întrebare.

       

      Iată trailer-ul (pentru mai multe detalii, te poți abona la canalul nostru de Youtube-FilmSi Channel)

       

      Coco / Coco (GEN: ANIMAȚIE)


      Disney aduce încă o animație pe marile ecrane. Protagonist este Miguel, un băiețel pasionat de muzică, pe care, însă, este nevoit să o cânte pe ascuns. Asta, pentru că familia sa crede că muzica e un blestem, după ce unul din străbunicii băiețelului, Ernesto de la Cruz, cântăreț faimos, a dispărut.

      În căutarea lui pornește Miguel, care astfel se trezește prins în Ținutul Morților. El trebuie să-și găsească idolul până va apune soarele. Altfel, riscă să nu se mai întoarcă acasă.

       

      O poveste profundă, despre cum să-ți urmezi pasiunea, spusă cu mult umor, Coco intră în cinematografe tot pe 24 noiembrie.

       

      Iată trailer-ul (pentru mai multe detalii, te poți abona la canalul nostru de Youtube-FilmSi Channel)

       

      Austerlitz (GEN: DOCUMENTAR)


      Documentarul Austerlitz, inspirat din romanul cu același nume, dedicat Holocaust-ului, are premiera tot pe 24 noiembrie. Regizorul Sergei Loznitsa explorează motivele pentru care turiștii vizitează aceste sit-uri memoriale. De ce merg oamenii acolo si ce caută sunt întrebările de bază ale documentarului.

       

      Iată trailer-ul (pentru mai multe detalii, te poți abona la canalul nostru de Youtube-FilmSi Channel)


       

      O grămadă de filme, așadar, luna asta. Numai să mergi sa le vezi!

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor