Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Harrison Ford, în negocieri pentru un sequel al lui "Blade Runner". Se va întoarce veteranul actor în rolul vânătorului de clone?

      9 octombrie 2013, Autor: Oana Mosor
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

       

       

       

       

       

      Harrison Ford a dezvăluit recent că a discutat cu regizorul Ridley Scott despre sequel-ul filmului Blade Runner şi că ia în considerare o revenire în rolul lui Rick Deckard.

       

      Se zvonea de ceva vreme că Ridley Scott lucrează la o continuare a filmului Blade Runner şi că Michael Green se va ocupa de scenariu.

       

      În timpul unei vizite la Londra pentru promovarea noului său film, Ender’s Game, starul Harrison Ford a oferit presei noi detalii despre Blade Runner 2, printr-o declaraţie acordată celor de la IGN.com.

       

      „Da, am discutat despre acest lucru. Îl admir pe Ridley Scott atât ca om, cât şi ca regizor şi aş fi bucuros să lucrez din nou cu el la continuarea acestei poveşti.”, a declarat actorul în vârstă de 71 de ani.

       

      Povestea filmului din 1982, îl urmăreşte pe Harrison Ford, în rolul lui Rick Deckard, un vânător de recompense ce face parte dintr-o divizie specială a poliţiei, angajat să vâneze şi să ucidă umanoizi cunoscuţi sub denumirea de „replicanţi”.

       

       

      Sursa: belfasttelegraph.co.uk

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor