Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Filme si emotii sub cerul liber, la Orange Pop-up Cinema

      9 iulie 2020, Autor: Daniela Bojinca
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

      Sălile de cinematograf sunt în continuare închise, însă vremea de afară a permis găsirea unor soluții alternative precum cinematografele în aer libere, de tip drive-in sau de tip pop-up cinema.

       

      Astfel, Orange ne așteaptă la Orange Pop-Up Cinema în weekend, în mijlocul naturii, împreună cu cei dragi nouă. Au o mulțime de filme în program precum Shazam, Peter Rabit, A star was born, The LEGO Movie 2, Dolitle, Joker și multe altele. Programul este disponibil pentru București și Iași pe site, aici. În București Orange Pop-Up Cinema se desfășoară în parcul Alexandru Ioan Cuza (IOR) și în Iași în Grădina Palas. Îți recomandăm să arunci un ochi și să te bucuri de unul din filmele pe care vrei să le vezi. 

       

      Toate încasările pentru vizionările din cadrul Orange Pop-Up Cinema sunt donați către Fundația Orange pentru susținerea programului Digitaliada, un proiect care promovează educația în rândul elevilor din școlile din mediul rural.

       

      În perioada aceasta este important de menționat faptul că au fost luate măsuri de protecție împotriva noului Coronavirus precum faptul că pot participa doar grupuri între 2 și 4 persoane, locurile sunt delimitate de pătrate colorate și sunt dezinfectate înainte și după fiecare vizionare. De asemenea este important de menționat faptul că accesul este permis numai cu purtarea corectă a măștii pe toată durata evenimentului. În plus, organizatorii pun la dispoziție dezinfectant, asigură fluxuri de intrare și ieșire diferite și măsoară temperatura fiecărui participant. Alte măsuri sunt disponibile pe site, aici, împreună cu programul pentru fiecare eveniment în parte.

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor