Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Bebeluşul lui Natalie Portman va purta numele primei litere din alfabetul ebraic

      7 iulie 2011, Autor:
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

      Actriţa Natalie Portman a anunţat că bebeluşul ei va purta numele primei litere din alfabetul ebraic, Aleph.

       

      Potrivit The Huffington Post, care citează o informaţie difuzată într-un episod din luna iunie al emisiunii de televiziune israeliene "Israel Hayom", numele bebeluşului se pronunţă "Alef".


      Alephh sau Alef reprezintă prima literă din alfabetul ebraic. Semnificaţia ezoterică a acestui nume se referă, conform cabalei, la originea universului, iar Aleph înseamnă "numărul primordial care conţine toate celelalte numere".

       

      Natalie Portman şi logodnicul ei, coregraful Benjamin Millepied, au devenit pentru prima dată părinţi în luna iunie, însă data naşterii băieţelului nu a fost încă dezvăluită. 


      Cei doi s-au cunoscut în timpul filmărilor pentru thrillerul psihologic "Lebăda neagră/ Black Swan", în care Portman interpretează rolul unei balerine cu tendinţe automutilante. Pentru acest rol, Natalie Portman a fost recompensată cu premiul Oscar, dar şi cu un Glob de Aur pentru cea mai bună actriţă în rol principal.


      Actriţă, regizoare şi producătoare de film, Natalie Portman a debutat în rolul adolescentei rebele din filmul "Léon", al lui Luc Besson, şi a continuat cu partituri în filme precum "Visând la Beverly Hills", "Ispita/ Closer", "Fantomele lui Goya" şi "V de la Vendetta". Portman a jucat anul trecut în mai multe filme de genuri diferite, printre care comediile "Măria Ta/ Your Highness" şi "Fără obligaţii/ No Strings Attached", filmul de acţiune "Thor" şi drama "Hesher".

       

      Sursa: mediafax.ro

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor