Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Au început filmările pentru „5GANG TheMovie”, regizat de Matei Dima

      10 septembrie 2019, Autor: Anca Maco
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

      „5GANG TheMovie” este o producție  care marchează debutul ca regizor al lui Matei Dima, cunoscut pentru proiectele online de succes lansate în ultimii 5 ani sub numele BRomania. Matei debutează ca regizor de film cu producția „5GANG TheMovie”, la care lucrează cu Selly, Pain, Gami, Dia și Exploit.

      Filmările au fost demarate pe 2 septembrie li au loc atât în București, cât și în Ploiești.

       

      „Regizez primul meu film: „5GANG TheMovie”. Este debutul meu ca regizor și este vorba despre o idee care mi-a venit în timp ce filmam „Miami Bici”, care iese și el în curând. E o poveste pe care am scris-o vara asta cu Pitici Gratis și Vali Dobrogeanu, iar acum o filmăm. E un proiect foarte serios și foarte fun în același timp, cu o poveste cu mesaj pozitiv și multe elemente care sunt sigur că vor plăcea publicului. Sunt foarte fericit că facem filmul acesta”, a declarat Matei.

      Primele imagini de pe set pot fi văzute aici.

       

      „5GANG TheMovie” e dedicat fanilor care îi vor putea vedea în situații inedite pe Selly & co, idolii unei întregi generații, care pe lângă filmările pentru această producție fiction,  pregătesc și primul lor turneu național, care va debuta la Galați pe 27 septembrie și va continua cu Bacău pe 28 septembrie, Iași pe 22 octombrie, Brașov pe 24 octombrie, Craiova pe 26 octombrie, Oradea pe 2 noiembrie și Cluj pe 3 noiembrie. 

      „Nici mie nu îmi vine să cred! Facem un film. „5GANG TheMovie”. O să fie ceva diferit de orice ați văzut până acum. E proiectul în care am băgat cea mai multă muncă, dedicare, emoție. Și cred 10000% că o să vă depășească așteptările. Nimic din toate astea nu ar fi fost posibil făra sprijinul fanilor noștri, cea mai mare, puternică și implicată comunitate din online-ul românesc. Vă mulțumim mult pentru sprijin și promitem să livrăm, ca până acum, calitate”, a spus Selly.  

       

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor