Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Arnold Schwarzenegger nu vrea să plătească pensie alimentară soţiei sale

      22 iulie 2011, Autor:
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

      Actorul Arnold Schwarzenegger a respins cererea prin care soţia lui, Maria Shriver, solicita plata unei pensii alimentare după pronunţarea divorţului, potrivit unor documente oficiale făcute publice, joi.

       

      Documentele completate de starul hollywoodian, publicate de site-ul TMZ.com, arată faptul că Bob Kaufman, avocatul fostului guvernator al statului California, nu a bifat rubricile destinate pensiei alimentare.


      Potrivit aceleiaşi surse, eroul francizei "Terminator", care a anunţat că îşi amână revenirea pe marile ecrane, în mai, după ce a mărturisit că este tatăl unui copil conceput cu una dintre angajatele familiei Schwarzenegger, încearcă să obţină custodia comună a celor doi fii pe care îi are cu actuala lui soţie - Patrick, în vârstă de 17 ani, şi Christopher, în vârstă de 13 ani.


      Maria Shriver, în vârstă de 55 de ani, nepoată a fostului preşedinte american John F. Kennedy, a cerut divorţul în urmă cu trei săptămâni, invocând "divergenţe ireconciliabile" cu soţul ei, pe care l-a cunoscut în 1977 şi cu care s-a căsătorit în 1986.


      Fiind unul dintre cuplurile celebre din viaţa publică americană, dar cu o relaţie pusă sub semnul întrebării din cauza orientărilor lor politice - un republican puternic şi o democrată convinsă -,cei doi au avut de suportat speculaţii făcute de-a lungul anilor privind presupuse relaţii extraconjugale şi comportament sexual nepotrivit asociate starului hollywoodian.


      Actorul, care a renunţat la această meserie în timpul mandatului său de guvernator, anunţase recent că îşi va relua cariera. Schwarzenegger a declarat, în luna februarie, că se simte pregătit să joace din nou în filme şi a anunţat că va participa la realizarea unui serial de televiziune şi a unui volum de benzi desenate, ambele inspirate de celebra lui poreclă din lumea politică, "The Governator".


      În aprilie, o sursă a declarat pentru agenţia de presă Reuters că Arnold Schwarzenegger are toate şansele să joace într-un nou film din franciza "Terminator", în care îşi va relua rolul care l-a făcut celebru, cel al unui cyborg indestructibil trimis din viitor.

       

       

      Sursa: mediafax.ro

      Comenteaza Subiectul
      ULTIMELE COMENTARII
      • Mirea George 22 iulie 2011, 16:11

       Cam nashpa, la cati bani are ... te si miri de ce l-au votat aia din California!

      • marcel 26 septembrie 2011, 11:19

       pai nu are bani saracu,trebuie sa plateasca amenzi daca fumeaza prin aeroport de unde sa mai plateasca si pensie alimentara,sa fim seriosi !

      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor
      • Mirea George 22 iulie 2011, 16:11

       Cam nashpa, la cati bani are ... te si miri de ce l-au votat aia din California!

      • marcel 26 septembrie 2011, 11:19

       pai nu are bani saracu,trebuie sa plateasca amenzi daca fumeaza prin aeroport de unde sa mai plateasca si pensie alimentara,sa fim seriosi !