Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Arnold Schwarzenegger, amendat după ce a fumat în două aeroporturi din Austria

      10 august 2011, Autor: Oksana Radu
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

      Actorul Arnold Schwarzenegger a primit două amenzi în valoare de 200 de euro pentru că a fumat trabuc în zone destinate pasagerilor nefumători amenajate în două aeroporturi austriece, cu ocazia unei vizite pe care starul american a făcut-o în ţara lui natală, în luna iunie.

       

      Faptele s-au petrecut pe aeroporturile din oraşele Graz şi Salzburg , a anunţat, marţi, Krone Zeitung, ziarul cu cel mai mare tiraj din presa austriacă.


      Schwarzenegger, fostul guvernator al statului american California, ar putea avea şansa de a nu achita niciodată aceste amenzi, deoarece Statele Unite ale Americii şi Austria nu au semnat niciun acord de cooperare pentru acest tip de infracţiuni.


      Potrivit Krone Zeitung, autorităţile din Graz nu sunt neliniştite din acest punct de vedere. Ele au trimis amenda ambasadei americane din Viena, cu misiunea de a o transmite celebrului actor american care a încălcat legislaţia antifumat din Austria.


      Actorul, care a renunţat la această meserie în timpul mandatului său de guvernator, anunţase recent că îşi va relua cariera. Schwarzenegger a declarat, în luna februarie, că se simte pregătit să joace din nou în filme şi a anunţat că va participa la realizarea unui serial de televiziune şi a unui volum de benzi desenate, ambele inspirate de celebra lui poreclă din lumea politică, "The Governator".


      În aprilie, o sursă a declarat pentru agenţia de presă Reuters că Arnold Schwarzenegger are toate şansele să joace într-un nou film din franciza "Terminator", în care îşi va relua rolul care l-a făcut celebru, cel al unui cyborg indestructibil trimis din viitor.

      Comenteaza Subiectul
      ULTIMELE COMENTARII
      • marcel 26 septembrie 2011, 10:17

       probabil era si omu nervos ,acum chiar asa el de ce sa nu fumeze doar avea voie nu ?el este Arnold

      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor
      • marcel 26 septembrie 2011, 10:17

       probabil era si omu nervos ,acum chiar asa el de ce sa nu fumeze doar avea voie nu ?el este Arnold