Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Alexandru Papadopol și Cristian Bota – în rolurile principale din noul serial românesc „Bani negri (pentru zile albe)”

      20 septembrie 2019, Autor: Anca Maco
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

      Cum arată jaful perfect? Cu se poate pregăti cineva pentru asta? Dar, mai ales, ce se întâmplă când pui astfel de întrebări în glumă și cineva te ia la ochi și te obligă să dai o lovitură?

      E povestea a doi prieteni care ajung  astfel în situația de a planifica și executa jaful perfect, fiind complet nepregătiți, atât pentru această situație, cât și pentru consecințele ei.

       

      Doru și Ionel sunt personajele principale ale noii producțiie HBO EUROPE, Bani negri (pentru zile albe), un serial scris și regizat de Daniel Sandu și produs de Mobra Films. Rolurile lor vor fi interpretate de Alexandru Papadopol (Marfa și banii, Acasă la tata, Occident) și Cristian Bota (Un pas în urma serafimilor, Karmasutra, Poarta Albă).

      Pentru Alexandru Papadopol, Bani negri (pentru zile albe) este prima producție HBO în care va juca, însă, nu este prima comedie-dramă, având în portofoliu filme de succes precum Două lozuri, București Non-stop sau Love Building.

      Cristian Bota a regizat scurtmetrajul Karmasutra și a avut un rol important în filmul Un pas în urma serafimilor, regizat de Daniel Sandu. Bani negri (pentru zile albe) marchează, așadar, cea de-a doua colaborare a celor doi.

       

      Cunoscuta actriță Medeea Marinescu interpretează rolul principal feminin, Evelina, în serialul Bani negri (pentru zile albe). Medeea a avut roluri importante în producții românești de teatru și film, dar și în producții  de anvergură internațională, precum Je vous trouve tres beau / Vă găsesc fermecător.

             Din distribuție mai fac parte: Gavril Pătru (Despre oameni și melci, Charleston, Coborâm la prima), Valeriu Andriuță (Occident, Afacerea Est, Breaking News, Donbass), Adriana Irimescu (În familie, La urgență, Tinerețe fără tinerețe), Maruca Băiașu, Mălina Manovici, Iulia Dinu, Voica Oltean (Breaking News) și mulți alții.

       

      Filmul de debut al lui Daniel Sandu, Un pas in urma serafimilor (2017) a fost nominalizat la 15 categorii la Premiile Gopo și a câștigat 8 dintre ele, inclusiv cele pentru cel mai bun film, cel mai bun scenariu și cel mai bun regizor. Daniel Sandu este unul dintre scenariștii serialului HBO Europe, Hackerville.

      Directorul de image al serialului este George Dăscălescu, cu care regizorul Daniel Sandu a colaborat la filmul Un pas în urma serafimilor.

       

      Filmările au început în Piatra Neamț și vor continua în Onești și București. Producători executivi HBO Europe sunt Johnathan Young și Antony Root, iar producători sunt Alina David și Silvia Popescu. Tudor Reu este producător din partea Mobra Films.

       

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor