Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Acțiune, adrenalină și umor în noul trailer “Fast & Furious: Hobbs & Shaw”

      19 aprilie 2019, Autor: Anca Rusu
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

      Dwayne Johnson și Jason Statham își împart replici acide și își elimină adversarii într-un sincron perfect pe muzică în cel mai nou trailer “Fast & Furious: Hobbs & Shaw”.

       

      În primul film separat din franciza “Fast & Furious/ Furios și iute”, Dwayne Johnson și Jason Statham devin protagoniști, reluându-și rolurile lui Luke Hobbs și Deckard Shaw. “Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw” se lansează în cinematografe pe 2 august 2019.

       

      “Muzica a început deja. Să vedem dacă ne putem sincroniza.”, spune personajul lui Dwayne Johnson în trailer, facând aluzie la sincronul loviturilor nemiloase care se desfășoară pe o muzică perfect aleasă. 

       

       

      Încă de când Hobbs (Dwayne Johnson), om loial legii și membru de elită al Serviciului de Securitate Diplomatic al Statelor Unite, și Shaw (Jason Statham), un fost soldat britanic, membru al forțelor de elită operative, s-au înfruntat pentru prima dată față în față în “Fast & Furious 7”, în 2015, cei doi și-au împărțit replici acide, dar și lovituri serioase în încercarea de a se elimina reciproc. 

       

      Dar, când anarhistul cu puteri nemaivăzute obținute prin bioinginerie, Brixton (Idris Elba), obține controlul asupra unei amenințări biologice și înfrânge o fostă agentă MI6 genială și neînfricată, care e sora lui Shaw, cei doi inamici declarați vor face echipă pentru a-l elimina pe singurul individ care poate fi mai periculos decât ei doi la un loc.

       

      fast and furious


      Așadar, Hobbs & Shaw se trezesc că sunt vânați de o armată de mercenari condusă de un soldat îmbunătățit genetic, care se autointitulează “The Black Superman”. 


      Avem parte de acțiune, actori sexy, scene incredibile de luptă și mult umor – rețeta succesului este garantată pentru “Fast & Furious: Hobbs & Shaw/ Furios și iute: Hobbs & Shaw”, care va avea premiera în cinematografe pe 2 august 2019.

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor