Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      The Wrecking Crew

      (The Wrecking Crew - 1968)
      105 min
      Actiune, Aventura, Comedie
      AG - Audienta Generala
      Aboneaza-te la Newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Abonarea s-a facut cu succes!
      Anunta-ma

      Cand se lanseaza in cinema

      Cand se lanseaza pe DVD

      Cand apar stiri noi

      Cand vine la TV

      Sinopsis The Wrecking Crew

      The Wrecking Crew, în regia lui Phil Karlson, inspirat din romanul lui Donald Hamilton, apărut în anul 1969, este un film de actiune și aventură, presărat cu multe scene comice în care actorii principali sunt Dean Martin în rolul lui Matt Helm, Elke Somme în rolul lui Linka Karensky și Sharon Tate în rolul lui Freya Carlson.

       

      Filmul The Wrecking Crew, apărut în anul 1968, este al doilea film dintr-o serie de patru filme, fiind precedat de către filmul The Ambushers. 

       

      În cea de-a doua parte a seriei, The Wrecking Crew, Matt Helm (Dean Martin) are misiunea de a salva economia mondială de la colapsul ce avea să apară după ce contele Contini (Nigel Green) a furat un miliard de dolari în aur din Statele Unite ale Americii și pe care intenționa să îi ducă tocmai în Europa.

       

      Matt Helm (Dean Martin) fusese desemnat prin vot secret de către agenția lui, I.C.E. (Immigration and Customs Enforcement) să găsească o soluție prin care să îl opreasăc pe Contini să transporte banii în Europa și să evite astfel cauzarea unor probleme pe în piața financiară globală. Alături de Matt, în această misiune, îi este frumoasa agentă britanică Freya, interpretată de către Sharon Tate.

       

      Intrigile apar în The Wrecking Crew în momentul în care șeful agenției I.C.E., agenție care era responsabilă de evitarea unui colaps financiar la nivel mondial, îl încurajează pe Contini să acționeze împotriva lui Matt astfel încât să poata transporta banii din America în Europa.


      The Wrecking Crew este, de asemenea, unul dintre filmele de debul ale lui Chuck Norris într-un rol micuț, alături de Bruce Lee care făcea parte din echipă și avea rolul de consilier și profesor de arte marțiale.

       

      Voteaza The Wrecking Crew

      Fotografii (34) The Wrecking Crew
      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor
      2019-09-02